Află ce tip de curs li se potrivește colegilor tăi și cât costă această investiție. Află acum

Cursuri de limba germană pentru companii

Oferim cursuri personalizate adaptate obiectivelor companiei și specificului industriei. 

 • Cursuri personalizate
 • Tehnici interactive de predare
 • Rețea extinsă de traineri
 • Experiență exclusivă în segmentul corporate
 • Inovație în training lingvistic
Cursuri de limba germană pentru companii
Solicită acum o ofertă personalizată!
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Într-un context în care Germania oferă nenumărate oportunităţi de business, cursurile de limba germană dedicate angajaților sunt strategia pe care o adoptă din ce în ce mai multe companii din România. Pentru a participa în mod activ la conversaţii cu furnizori, clienți ori parteneri germani, echipăm cursanții cu abilități care asigură fluență, acuratețe gramaticală și încredere în a aborda o mare varietate de teme specifice mediului business.

Cursurile noastre de limba germană acoperă toate domeniile de activitate

 • Automotive
 • Industria energetică
 • Farma
 • Telecom & IT
 • Petrol și gaz
 • Comerț
 • Medicină
 • Turism
 • Diplomație și servicii publice
 • Afaceri

Programul de training de limba germană a devenit parte din sistemul de management al dezvoltării organizaționale, oferind profesioniștilor un instrument în comunicarea de succes cu partenerii străini.

Când ajunge cursantul să fie fluent în limba germană?

Când ajunge cursantul să fie fluent în limba germană?

Cursantul are un ritm susținut al propriului discurs în limba germană după ce asimilează noţiuni precum:

 • Folosirea prepoziţiilor și a conjuncțiilor specifice limbii germane
 • Timpurile trecut și viitor, cu modurile simple și complexe
 • Diateza pasivă şi vorbirea indirectă în limba germană
 • Expresii: Redewendungen, Redensarten, idiomatische Ausdrűcke, feste Wortverbindungen

În plus, pentru a reduce complexitatea limbii germane, trainerul Eucom va evidenția flexibilitate a stilului de predare prin adaptarea la nevoile, obiectivele și progresul cursantului.

Care sunt elementele cheie în trainingul de limba germană?

Trainerii Eucom predau limba germană în context

Cursantul poate, astfel, exersa abilitățile de care are nevoie în domeniul lui de activitate.

Temele sunt practice, iar scenariile sunt realiste

Cursantul își dezvoltă limbajul specific necesar zi de zi, în situații la locul de muncă.

Abordarea abilităților este integrată

Temele și sarcinile de lucru dezvoltă competențele de receptare a mesajului oral, abilitățile de citit și scris în limba germană, fluența în comunicare orală.

Ce spun clienții despre cursurile Eucom

Carmen Oprea, Societe Generale European Business Services

Societe Generale European Business Services (SG EBS) colaborează de peste 4 ani de zile cu compania EUCOM atât pe segmentul de audit lingvistic, cât și pe cel de formare lingvinstică. SG EBS este un centru de servicii al Grupului Societe Generale, care are în portofoliu clienți din întreaga lume. Profilul companiei noastre a determinat nevoi specifice de servicii lingvistice pe multiple limbi de circulație internațională cum ar fi franceză, engleză, germană, italiană, spaniolă sau rusă.

Pe parcursul acestei perioade de colaborare, EUCOM s-a dovedit a fi un partener de încredere, dovedind în repetate rânduri profesionalism, corectitudine și proactivitate în desfășurarea activităților de training și audit lingvistic.

Nivelul ridicat de pregătire al trainerilor și calitatea materialelor didactice folosite sunt un testimonial al modului eficient de lucru al EUCOM, pe care îl recomandăm ca un partener de dezvoltare profesională pentru orice companie care dorește să investească în oamenii săi.

Alina Iana, responsabil Resurse Umane, Carpat Sticks

Colaborarea noastră cu Eucom a început în urmă cu 6 ani cu o serie de cursuri limba română pentru colegii care sunt de altă naţionalitate; cursurile de limba engleză, franceză, italiană continuă şi astăzi.

În toţi aceşti ani putem spune că, datorită serviciilor de înaltă calitate şi a trainerilor care au ştiut să se adapteze şi să răspundă întotdeauna cerinţelor noastre, Eucom a devenit mai mult decât un furnizor de servicii, considerându-l astăzi ca făcând parte din echipa noastră.

Ne dorim ca acest parteneriat să continue şi în viitor la fel de bine ca şi până acum.

Cristina Băcilă, Responsabil formare, Somarest

Colaborarea Somarest – Eucom a început în noiembrie 2013 şi a presupus predarea cursurilor de limba franceză de nivel A1, A2 şi B1 pentru angajaţii Somarest.

Ceea ce apreciem cel mai mult la această colaborare este flexibilitatea companiei Eucom în a se adapta la cerinţele noastre, precum şi calitatea trainerilor şi a serviciilor pe care ni le-au furnizat. Trainerii Eucom cu care lucrăm au o abordare foarte inovativă şi pragmatică asupra cursurilor şi sunt concentraţi pe a insufla participanţilor plăcerea pentru învăţarea limbii franceze. Am perceput un interes real pentru fiecare cursant în parte şi pentru a găsi modalităţile prin care el poate fi motivat să progreseze. În aceste condiţii, feedbackurile participanţilor la curs sunt foarte bune, iar rezultatele nu au întârziat să apară. Toate aceste aspecte mă determină să îmi doresc să continuăm să colaborăm şi pe viitor cu Eucom.