Notificare de prelucrare a datelor cu caracter personal

  • Cine suntem

EUCOM BUSINESS LANGUAGE SRL este o firmă ce se ocupă cu dezvoltarea abilităților lingvistice ale angajaților clienților..

  • Date personale pe care le prelucrăm

EUCOM BUSINESS LANGUAGE SRL este un operator de date cu caracter personal. Colectăm următoarele tipuri de date personale de la dvs.:

  • Nume, prenume
  • Email
  • Telefon
  • Mesaj
  • De ce avem nevoie de ele

Avem nevoie de datele dvs personale pentru următoarele prelucrări:

În temeiul legal al interesului legitim al EUCOM BUSINESS LANGUAGE SRL de a vă răspunde mesajelor dvs din formularul de contact:

  • Nume și prenume – avem nevoie de aceste date pentru a vă putea personaliza adresarea.
  • E-mail – adresa de e-mail o folosim pentru a vă răspunde la mesaj
  • Telefon – numărul de telefon îl folosim pentru a vă răspunde mai rapid la mesaj
  • Mesaj – aici puteți detalia nevoile dvs

Cu consimțământul dumneavoastră, am dori să prelucrăm și următoarele date cu caracter personal

Comportament online

  • Istoria navigării – partajăm aceste informații cu partenerii noștri descriși în politica de cookies pentru  a vă putea livra oferte personalizate. Mai multe informații regăsiți în pagina noastră de cookie-uri.
  • Ce facem cu ele

Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate în cadrul companiei EUCOM BUSINESS LANGUAGE SRL situată în România. Găzduirea și stocarea datelor dumneavoastră are loc în Europa pe serverele Amazon, ce acționează în calitate de persoană împuternicită pentru EUCOM BUSINESS LANGUAGE SRL

Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate și de către Mailchimp care acționează în calitate de persoană împuternicită pentru EUCOM BUSINESS LANGUAGE SRL, oferind serviciul de gestionare a notificărilor. Mailchimp este operat de către The Rocket Science Group LLC, o companie din Statele Unite. Conformitatea transferului internațional de date cu caracter personal este asigurată de acordul Standard Contractual Clauses semnat între The Rocket Science Group LLC și EUCOM BUSINESS LANGUAGE SRL.

Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate și de către Kooperativa ce acționează în calitate de persoană împuternicită asigurând gestiunea activităților de marketing. 

Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate și de către Hubspot, INC ce acționează în calitate de persoană împuternicită asigurând gestionarea mesajelor din pagina de contact. Hubspot, INC este o companie din Statele Unite. Conformitatea transferului internațional de date cu caracter personal este asigurată de acordul Standard Contractual Clauses semnat între Hubspot, INC și EUCOM BUSINESS LANGUAGE SRL.

Datele dvs personale pentru istoria navigării sunt transmise partenerilor noștri descriși în politica de cookies. Vă rugăm consultați descrierea acestor parteneri în această pagină.

  • Cât timp păstrăm datele cu caracter personal

Datele dumneavoastră cu caracter personal din cadrul mesajelor vor fi ținute timp de un an de la ultima comunicare, dacă nu deveniți clientul nostru.

Datele dumneavoastră privind activitatea online vor fi ținute pe perioada de viață a cookie-urilor sau până când decideți să ștergeți cookie-urile.

  • Care sunt drepturile dvs?

Dacă aveți motive să credeți că orice date personale pe care le deținem despre dvs sunt incorecte sau incomplete, aveți dreptul să solicitați să vedeți aceste informații, să le rectificați sau să cereți să fie șterse, să solicitați restricționarea prelucrării sau să vă opuneți prelucrării și de asemenea aveți dreptul la portabilitatea datelor . Pentru exercitarea acestor drepturi vă rugăm să ne contactați la privacy@eucom.ro.

Dacă doriți să înaintați  o plângere legată de modul în care v-am procesat datele personale, contactați responsabilul cu protecția datelor la următoarea adresa de e-mail privacy@eucom.ro. Responsabilul cu protecția datelor va lua legătura cu dumneavoastră pentru a rezolva problema ridicată. 

De asemenea puteți contacta Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter personal la www.dataprotection.ro și puteți depune o plângere la ei.