Află ce tip de curs li se potrivește colegilor tăi și cât costă această investiție. Află acum

Limba spaniolă pentru companii

Oferim cursuri personalizate adaptate obiectivelor companiei și specificului industriei. 

 • Cursuri personalizate
 • Tehnici interactive de predare
 • Rețea extinsă de traineri
 • Experiență exclusivă în segmentul corporate
 • Inovație în training lingvistic
Limba spaniolă pentru companii
Solicită acum o ofertă personalizată!
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

A comunica în limba spaniolă este esenţial angajaţilor din companiile care colaborează cu importanţi jucători din Telecom &IT, comerţ ori din domeniul bancar. Mediul de afaceri a devenit global, astfel că, astăzi, portofoliile de clienţi nu mai ţin cont de bariere geografice şi pot include companii din Spania, Mexic sau Chile. Pentru o interacţiune adecvată însă, este necesar ca trainingul de limba spaniolă să descrie activităţi care se aplică realităţii imediate a participanţilor.

Cursuri de spaniolă pentru angajați – perfecționarea abilităților personalului tău

Abilitatea de a comunica eficient în mai multe limbi a devenit un avantaj strategic esențial pentru orice organizație. Pentru că înțelegem acest lucru, punem la dispoziția ta și a angajaților tăi cursuri de limba spaniolă, ce contribuie la consolidarea unei echipe agere și la creșterea avantajului competitiv al organizației. Înainte de a începe programul, fiecare participant va beneficia de o evaluare lingvistică detaliată, care ne permite să adaptăm curriculum-ul în funcție de nivelul său de competență, asigurând un proces de învățare eficient și personalizat.

Îmbrățișând principiile agile learning, cursul de limba spaniolă online oferit de EUCOM este conceput pentru a fi interactiv, flexibil și adaptabil la ritmul fiecărui participant. Astfel, angajații vor progresa rapid, fără a afecta fluxul lor de lucru obișnuit. Având cunoștințe solide în acest domeniu, organizația ta devine un actor cheie în contextul global, consolidând relațiile și deschizând noi oportunități de afaceri.

Curs de spaniolă – avantaj competitiv pentru orice organizație și business

Un curs de spaniolă în business și afaceri reprezintă un avantaj major, deoarece această limbă nu este cunoscută de foarte multe persoane la nivel corporate, deși reprezintă una dintre cele mai utilizate dialecte la nivel mondial. Astfel, competențele lingvistice solide de limba spaniolă dobândite la cursurile noastre, deschid noi oportunități în afaceri, consolidând relațiile cu partenerii internaționali și extinzând capacitatea de a atrage clienți din piețele internaționale. În plus, pe lângă cursurile de spaniolă pentru afaceri mici și companii mari, suntem aici pentru tine și cu alte cursuri corporate, precum cel de limba engleză sau limba franceză.

Cursurile noastre de limbă spaniolă acoperă toate domeniile de activitate

 • Automotive
 • Industria energetică
 • Farma
 • Telecom & IT
 • Petrol și gaz
 • Comerț
 • Medicină
 • Turism
 • Diplomație și servicii publice
 • Afaceri

Cursurile de limba spaniolă sunt adaptate în funcţie de profilul companiei şi al cursantului, asigurându-ne că participanţii îşi îndeplinesc obiectivele jobului, asimilează terminologia specifică domeniului lor de activitate şi capătă încredere în comunicarea de zi cu zi.

Ce activităţi poate întreprinde participantul la un curs de limba spaniolă?

Ce activităţi poate întreprinde participantul la un curs de limba spaniolă?

 • Comunicare punctuală şi negociere de contracte cu angajaţi ori furnizori spanioli
 • Împărtăşire a ideilor şi experienţelor în cadrul întâlnirilor
 • Soluţionarea reclamaţiilor venite de la clienţi
 • Redactare de documente financiare ori oferte, preluare de comenzi
 • Elaborare a unor strategii de vânzare ori de marketing în limba spaniolă
 

Astfel, printr-o abordare integrată a abilităţilor, cursanţii îşi construiesc o bază solidă de vocabular de specialitate, înţeleg detalii din mesaje transmise în scris sau oral, pun în practică abilităţi de scriere conform unor teme de interes şi îşi exersează fluenţa prin conversaţii în sală, dezbateri şi prezentări diverse în limba spaniolă.

Care sunt elementele cheie în trainingul de limba spaniolă?

Trainerii Eucom predau limba spaniolă în context

Cursantul poate, astfel, exersa abilitățile de care are nevoie în domeniul lui de activitate.

Temele sunt practice, iar scenariile sunt realiste

Cursantul își dezvoltă limbajul specific necesar zi de zi, în situații la locul de muncă.

Abordarea abilităților este integrată

Temele și sarcinile de lucru dezvoltă competențele de receptare a mesajului oral, abilitățile de citit și scris în limba spaniolă, fluența în comunicare orală.

Parerile clientilor despre Centrul de limbi straine Eucom

Carmen Oprea, Societe Generale European Business Services

Societe Generale European Business Services (SG EBS) colaborează de peste 4 ani de zile cu compania EUCOM atât pe segmentul de audit lingvistic, cât și pe cel de formare lingvinstică. SG EBS este un centru de servicii al Grupului Societe Generale, care are în portofoliu clienți din întreaga lume. Profilul companiei noastre a determinat nevoi specifice de servicii lingvistice pe multiple limbi de circulație internațională cum ar fi franceză, engleză, germană, italiană, spaniolă sau rusă.

Pe parcursul acestei perioade de colaborare, EUCOM s-a dovedit a fi un partener de încredere, dovedind în repetate rânduri profesionalism, corectitudine și proactivitate în desfășurarea activităților de training și audit lingvistic.

Nivelul ridicat de pregătire al trainerilor și calitatea materialelor didactice folosite sunt un testimonial al modului eficient de lucru al EUCOM, pe care îl recomandăm ca un partener de dezvoltare profesională pentru orice companie care dorește să investească în oamenii săi.

Alina Iana, responsabil Resurse Umane, Carpat Sticks

Colaborarea noastră cu Eucom a început în urmă cu 6 ani cu o serie de cursuri limba română pentru colegii care sunt de altă naţionalitate; cursurile de limba engleză, franceză, italiană continuă şi astăzi.

În toţi aceşti ani putem spune că, datorită serviciilor de înaltă calitate şi a trainerilor care au ştiut să se adapteze şi să răspundă întotdeauna cerinţelor noastre, Eucom a devenit mai mult decât un furnizor de servicii, considerându-l astăzi ca făcând parte din echipa noastră.

Ne dorim ca acest parteneriat să continue şi în viitor la fel de bine ca şi până acum.

Cristina Băcilă, Responsabil formare, Somarest

Colaborarea Somarest – Eucom a început în noiembrie 2013 şi a presupus predarea cursurilor de limba franceză de nivel A1, A2 şi B1 pentru angajaţii Somarest.

Ceea ce apreciem cel mai mult la această colaborare este flexibilitatea companiei Eucom în a se adapta la cerinţele noastre, precum şi calitatea trainerilor şi a serviciilor pe care ni le-au furnizat. Trainerii Eucom cu care lucrăm au o abordare foarte inovativă şi pragmatică asupra cursurilor şi sunt concentraţi pe a insufla participanţilor plăcerea pentru învăţarea limbii franceze. Am perceput un interes real pentru fiecare cursant în parte şi pentru a găsi modalităţile prin care el poate fi motivat să progreseze. În aceste condiţii, feedbackurile participanţilor la curs sunt foarte bune, iar rezultatele nu au întârziat să apară. Toate aceste aspecte mă determină să îmi doresc să continuăm să colaborăm şi pe viitor cu Eucom.