Log in CAN DO
Află ce tip de curs li se potrivește colegilor tăi și cât costă această investiție. Află acum

Cursuri engleza pentru Companii

Oferim cursuri personalizate adaptate obiectivelor companiei și specificului industriei. 

 • Cursuri personalizate
 • Tehnici interactive de predare
 • Rețea extinsă de traineri
 • Experiență exclusivă în segmentul corporate
 • Inovație în training lingvistic
Cursuri engleza pentru Companii
Solicită acum o ofertă personalizată!
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Învăţând limba engleză de afaceri printr-o abordare personalizată, ne angajăm să oferim participanţilor la curs instrumente esenţiale în comunicarea de succes în mediul business global, competenţe dezvoltate de comunicare scrisă şi orală în limba engleză.

Cursuri de engleză – pentru angajații care au nevoie să se specializeze pe cea mai vorbită limbă de circulație internațională

În domeniul business, limba engleză nu mai reprezintă doar un simplu avantaj, ci o necesitate pe care orice angajat, indiferent de postul său, ar trebui să o stăpânească cu brio. Indiferent de industria în care activează compania ta, cunoașterea și vorbirea fluentă a limbii engleze este o aptitudine care nu trebuie să fie neglijată.

Dacă ești manager sau reprezentant HR și urmărești perfecționarea angajaților tăi în această direcție, echipa EUCOM îți oferă cursuri de limba engleză pentru adulți, complete și personalizate pe nivelul fiecărui angajat în parte, dar și pe particularitățile și specificațiile domeniului de activitate. Dispunem de o rețea extinsă de specialiști traineri cu experiență pe industria corporate, capabili să îți ajute angajații în drumul lor spre dezvoltare, de la domenii precum medicină sau farma și până la industria energetică, IT, turism sau marketing.

Cursuri de engleză pentru adulți – o limbă esențială în domeniul corporate și nu numai

Indiferent de nivelul de specializare lingvistică de care dispune o persoană, culturile și dialectele se află într-o continuă schimbare. Tocmai din acest motiv, cursurile corporate de limba engleză nu ar trebui să lipsească din planul anual de dezvoltare a angajaților tăi, iar trainerii noștri îți stau oricând la dispoziție pentru a te ajuta în acest sens.

Contactează-ne pe adresa noastră de e-mail sau prin intermediul formularului disponibil pe site și vei fi cât de curând posibil contactat de un reprezentant al echipei pentru a primi toate informațiile de care ai putea avea nevoie, de la prețul cursurilor de engleză pentru adulți și până la planul de învățare. De asemenea, îți punem la dispoziție și servicii specializate de evaluare lingvistică, dar și training-uri de tip agile learning, pentru învățare online individuală.

Cursuri de limba engleza care acopera toate domeniile de activitate

 • Automotive
 • Industria energetică
 • Farma
 • Telecom & IT
 • Petrol și gaz
 • Comerț
 • Medicină
 • Turism
 • Diplomație și servicii publice
 • Afaceri

Cursurile de limba engleză sunt adaptate în funcţie de profilul companiei şi al cursantului, asigurându-ne că participanţii îşi îndeplinesc obiectivele jobului, asimilează terminologia specifică domeniului lor de activitate şi capătă încredere în comunicarea de zi cu zi.

Abilitatile pe care le dezvolta angajatii care fac Cursul de limba Engleza:

Abilitatile pe care le dezvolta angajatii care fac Cursul de limba Engleza:

 • Concep rapoarte, documente financiare, prezentări în limba engleză
 • Comunică la telefon sau în cadrul întâlnirilor pe diferite niveluri de formalitate
 • Dezbat şi argumentează în limba engleză despre strategii în campanii de marketing, planuri de dezvoltare economică ori procese tehnice
 • Socializează în contexte formale dar şi semiformale în mediul business

Elemente esentiale in Cursul de Limba Engleza pentru companii

Trainerii Eucom predau limba engleză în context

Cursantul poate, astfel, exersa abilitățile de care are nevoie în domeniul lui de activitate.

Temele sunt practice, iar scenariile sunt realiste

Cursantul își dezvoltă limbajul specific necesar zi de zi, în situații la locul de muncă.

Abordarea abilităților este integrată

Temele și sarcinile de lucru dezvoltă competențele de receptare a mesajului oral, abilitățile de citit și scris în limba engleză, fluența în comunicare orală.

Parerile clientilor despre Cursul de limba Engleza

Carmen Oprea, Societe Generale European Business Services

Societe Generale European Business Services (SG EBS) colaborează de peste 4 ani de zile cu compania EUCOM atât pe segmentul de audit lingvistic, cât și pe cel de formare lingvinstică. SG EBS este un centru de servicii al Grupului Societe Generale, care are în portofoliu clienți din întreaga lume. Profilul companiei noastre a determinat nevoi specifice de servicii lingvistice pe multiple limbi de circulație internațională cum ar fi franceză, engleză, germană, italiană, spaniolă sau rusă.

Pe parcursul acestei perioade de colaborare, EUCOM s-a dovedit a fi un partener de încredere, dovedind în repetate rânduri profesionalism, corectitudine și proactivitate în desfășurarea activităților de training și audit lingvistic.

Nivelul ridicat de pregătire al trainerilor și calitatea materialelor didactice folosite sunt un testimonial al modului eficient de lucru al EUCOM, pe care îl recomandăm ca un partener de dezvoltare profesională pentru orice companie care dorește să investească în oamenii săi.

Alina Iana, responsabil Resurse Umane, Carpat Sticks

Colaborarea noastră cu Eucom a început în urmă cu 6 ani cu o serie de cursuri limba română pentru colegii care sunt de altă naţionalitate; cursurile de limba engleză, franceză, italiană continuă şi astăzi.

În toţi aceşti ani putem spune că, datorită serviciilor de înaltă calitate şi a trainerilor care au ştiut să se adapteze şi să răspundă întotdeauna cerinţelor noastre, Eucom a devenit mai mult decât un furnizor de servicii, considerându-l astăzi ca făcând parte din echipa noastră.

Ne dorim ca acest parteneriat să continue şi în viitor la fel de bine ca şi până acum.

Cristina Băcilă, Responsabil formare, Somarest

Colaborarea Somarest – Eucom a început în noiembrie 2013 şi a presupus predarea cursurilor de limba franceză de nivel A1, A2 şi B1 pentru angajaţii Somarest.

Ceea ce apreciem cel mai mult la această colaborare este flexibilitatea companiei Eucom în a se adapta la cerinţele noastre, precum şi calitatea trainerilor şi a serviciilor pe care ni le-au furnizat. Trainerii Eucom cu care lucrăm au o abordare foarte inovativă şi pragmatică asupra cursurilor şi sunt concentraţi pe a insufla participanţilor plăcerea pentru învăţarea limbii franceze. Am perceput un interes real pentru fiecare cursant în parte şi pentru a găsi modalităţile prin care el poate fi motivat să progreseze. În aceste condiţii, feedbackurile participanţilor la curs sunt foarte bune, iar rezultatele nu au întârziat să apară. Toate aceste aspecte mă determină să îmi doresc să continuăm să colaborăm şi pe viitor cu Eucom.