De ce Eucom?

 • Cursuri personalizate
 • Tehnici interactive de predare
 • Rețea extinsă de traineri
 • Experiență exclusivă în segmentul corporate
 • Inovație în training lingvistic

Învăţând limba engleză de afaceri printr-o abordare personalizată, ne angajăm să oferim participanţilor la curs instrumente esenţiale în comunicarea de succes în mediul business global, competenţe dezvoltate de comunicare scrisă şi orală în limba engleză.

Cursurile noastre de limbă engleză acoperă toate domeniile de activitate

 • Automotive
 • Industria energetică
 • Farma
 • Telecom & IT
 • Petrol și gaze
 • Comerț
 • Medicină
 • Turism
 • Diplomație și servicii publice
 • Afaceri

Cursurile de limba engleză sunt adaptate în funcţie de profilul companiei şi al cursantului, asigurându-ne că participanţii îşi îndeplinesc obiectivele jobului, asimilează terminologia specifică domeniului lor de activitate şi capătă încredere în comunicarea de zi cu zi.

Ce abilităţi dezvoltă cursanţii la un curs de limba engleză cu limbaj specializat?

 • Concep rapoarte, documente financiare, prezentări în limba engleză
 • Comunică la telefon sau în cadrul întâlnirilor pe diferite niveluri de formalitate
 • Dezbat şi argumentează în limba engleză despre strategii în campanii de marketing, planuri de dezvoltare economică ori procese tehnice
 • Socializează în contexte formale dar şi semiformale în mediul business

Care sunt elementele cheie în trainingul de limba engleză?

trainerii eucomTrainerii Eucom predau limba engleză în context: cursantul poate, astfel, exersa abilitățile de care are nevoie în domeniul lui de activitate.

teme practice eucomTemele sunt practice, iar scenariile sunt realiste: cursantul își dezvoltă limbajul specific necesar zi de zi, în situații la locul de muncă.

abordarea eucomAbordarea abilităților este integrată: temele și sarcinile de lucru dezvoltă competențele de receptare a mesajului oral, abilitățile de citit și scris în limba engleză, fluența în comunicare orală.

  Solicită acum o
  ofertă personalizată!

  Blog

  Ce spun clienții despre cursurile Eucom

  Societe Generale European Business Services (SG EBS) colaborează de peste 4 ani de zile cu compania EUCOM atât pe segmentul de audit lingvistic, cât și pe cel de formare lingvinstică. SG EBS este un centru de servicii al Grupului Societe Generale, care are în portofoliu clienți din întreaga lume. Profilul companiei noastre a determinat nevoi specifice de servicii lingvistice pe multiple limbi de circulație internațională cum ar fi franceză, engleză, germană, italiană, spaniolă sau rusă.

  Pe parcursul acestei perioade de colaborare, EUCOM s-a dovedit a fi un partener de încredere, dovedind în repetate rânduri profesionalism, corectitudine și proactivitate în desfășurarea activităților de training și audit lingvistic.

  Nivelul ridicat de pregătire al trainerilor și calitatea materialelor didactice folosite sunt un testimonial al modului eficient de lucru al EUCOM, pe care îl recomandăm ca un partener de dezvoltare profesională pentru orice companie care dorește să investească în oamenii săi.

  Carmen Oprea, Societe Generale European Business Services
  Colaborarea noastră cu Eucom a început în urmă cu 6 ani cu o serie de cursuri limba română pentru colegii care sunt de altă naţionalitate; cursurile de limba engleză, franceză, italiană continuă şi astăzi.

  În toţi aceşti ani putem spune că, datorită serviciilor de înaltă calitate şi a trainerilor care au ştiut să se adapteze şi să răspundă întotdeauna cerinţelor noastre, Eucom a devenit mai mult decât un furnizor de servicii, considerându-l astăzi ca făcând parte din echipa noastră.

  Ne dorim ca acest parteneriat să continue şi în viitor la fel de bine ca şi până acum.

  Alina Iana, responsabil Resurse Umane, Carpat Sticks
  Colaborarea Somarest – Eucom a început în noiembrie 2013 şi a presupus predarea cursurilor de limba franceză de nivel A1, A2 şi B1 pentru angajaţii Somarest.

  Ceea ce apreciem cel mai mult la această colaborare este flexibilitatea companiei Eucom în a se adapta la cerinţele noastre, precum şi calitatea trainerilor şi a serviciilor pe care ni le-au furnizat. Trainerii Eucom cu care lucrăm au o abordare foarte inovativă şi pragmatică asupra cursurilor şi sunt concentraţi pe a insufla participanţilor plăcerea pentru învăţarea limbii franceze. Am perceput un interes real pentru fiecare cursant în parte şi pentru a găsi modalităţile prin care el poate fi motivat să progreseze. În aceste condiţii, feedbackurile participanţilor la curs sunt foarte bune, iar rezultatele nu au întârziat să apară.

  Toate aceste aspecte mă determină să îmi doresc să continuăm să colaborăm şi pe viitor cu Eucom.

  Cristina Băcilă, Responsabil formare, Somarest

   Solicită acum o
   ofertă personalizată!

   Alege cel mai bun furnizor
   de cursuri de limbi străine!

   logo-footer