Află ce tip de curs li se potrivește colegilor tăi și cât costă această investiție. Află acum

Termeni și condiții

Eucom » Termeni și condiții

1. PREZENTARE ȘI DEFINIŢII

1.1. Site-ul www.eucom.ro este deținut și operat de către Societatea EUCOM INNOVATIVE SRL, persoană juridică română, cu sediul social în Bucuresti, Dimitrie Pompeiu, nr. 9-9A, Iride Business Park, Sector 2, înregistrată la Oficiul registrului Comerțului pe de lângă Tribunalul București sub nr. J40/190/09.01.2019, CUI 21728423, denumită în cele ce urmează deținătorul site-ului.

1.2. Prin intermediul site-ului www.eucom.ro, deținătorul promovează activitatea, produsele sale și le comercializează, respectiv licențe de e-learning (denumite generic produse), dând posibilitatea utilizatorilor de a se informa cu privire la acestea, de a achiziționa servicii (cursuri de limbi străine) și de a interacționa cu trainerii alocați. Totodată, prin intermediul site-ului se asigură posibilitatea de abonare în vedere primirii de informări periodice (news-letter).

1.3. Următorii termeni vor fi definiţi după cum urmează:

2. ÎNREGISTRAREA UTILIZATORULUI

2.1. Pentru accesarea site-ului, respectiv secțiunile de prezentare, nu este necesară înregistrarea utilizatorilor.

2.2. Înregistrarea utilizatorului este obligatorie numai în cazul în care acesta se înscrie pentru primirea periodică a unui news-letter sau pentru accesa produsele sau serviciile furnizate pe site, caz în care se va înscrie cu nume și prenume sau un pseudonim și o adresă de email pentru identificare și autentificare în site/pentru transmiterea newslette-rului săptămânal.

2.3. Pentru accesarea serviciilor furnizate pe site (pentru identificare și autentificare în site) trebuie să furnizați următoarele date dupa caz: nume și prenume sau denumire societate, adresa poștală, o adresă de email; datele privind persoana de contact și numărul de telefon vor fi furnizate numai daca este cazul  pentru persoane juridice.

2.4. În cazul în care doriți să beneficiați de produsele sau serviciile oferite pe site-ul www.eucom.ro, vă obligaţi şi garantaţi următoarele:

1) furnizaţi date reale, exacte şi complete despre utilizator, astfel cum se solicită prin formularul de înregistrare al site-ului;

2) menţineţi sau actualizaţi datele de înregistrare care au suferit modificări (ex. nume, prenume, adresă poștală sau adresă de email; datele privind persoana de contact și numărul de telefon vor fi furnizate numai daca este cazul  pentru persoane juridice) pentru ca acestea să fie conforme realităţii, exacte şi complete.

2.5. Administratorii site-ului îşi rezervă dreptul (nu şi obligaţia) de a verifica autenticitatea datelor de înregistrare ale utilizatorilor referitoare la existenţa acestora, iar in cazul firmelor numele firmei, sediul, cod unic de înregistrare, număr de înmatriculare la Registrul Comerţului, precum şi starea actuala a societăţii, dacă acesta este în funcţiune, este dizolvată sau radiată. Prin acceptarea termenilor şi condiţiilor, utilizatorul îşi exprimă acordul pentru eventualele verificări ce vor fi efectuate de administratorii site-ului ca măsură de siguranţă pentru realitatea şi exactitatea datelor furnizate.

2.6. În cazul în care se constată că informaţiile puse la dispoziţie de utilizator sunt inexacte sau neconforme celor furnizate de organele în drept, administratorii site-ului îşi rezervă dreptul de a suspenda sau a şterge contul utilizatorului în cauză şi de a refuza încercările curente sau viitoare de folosire a site-ului.

2.7. Prin accesarea Site-ului si a Serviciilor puse la dispozitie, Utilizatorul garanteaza ca ofera detinatorului Site-ului date corecte fiind unicul responsabil pentru informatiile furnizate.

2.8. Deținătorul site-ului va utiliza numai cu acordul explicit al unitilizatorului tehnici de comunicatie la distanță, respectiv platforme de videoconferinte derulate la distanță (de exemplu, Zoom).  Utilizarea acestor tehnici de comunicatie individuala la distanta nu este permisa daca exista un refuz manifestat de utilizator. În cazul utilizării unei oricărei platforme de comunicare la distanță atât deţinătorul site-ulu, cât și utlizatorul declară că nu vor realiza înregistrări sau alte activităţi de fixare și stocare a imaginilor transmise.

2.9. Avand in vedere faptul ca prin intermediul site-ului detinatorul acestuia furnizeaza Utilizatorului continut digital care nu este livrat pe suport material, iar furnizarea incepe la solicitarea prealabila a utilizatorului exprimata prin inscrierea datelor acestuia in Site, utilizatorul va pierde dreptul la retragere dupa ce a accesat serviciie furnizate prin intermediul aplicatiei si a acceptat termenii acesteia.

3. OBLIGAŢIILE UTILIZATORULUI. PROPRIETATE INTELECTUALĂ

3.1. Utilizarea site-ului www.eucom.ro este permisă cu respectarea principiilor bunei – credințe, pentru informare și pentru furnizarea produselor și serviciilor menționate la art. 1 de mai sus.

3.2. Reprezentările stilizate, creația grafică, logo-urile şi simbolurile asociate şi combinaţii ale acestora cu oricare cuvânt sau simbol grafic, fotografiile, suportul de curs, materialele audio – video, conținutul folosite pe acest site, sunt proprietatea exclusivă a deținătorului site-ului sau acesta a dobândit dreptul de a le utiliza. Fac exceptie informatiile şi elementele grafice inregistrate de utilizatori, precum și semnele grafice apartinând altor entitati.

3.3. Utilizatorii nu pot prelua conținutul site-ului, nu pot interveni, modifica sau șterge conținutul acestuia (textul, imaginile, logourile etc.). Orice încălcare a acestei reguli reprezintă o încălcare a drepturilor de autor, de marcă sau orice alt drept de proprietate intelectuală.

3.4. Nu sunt permise copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau pastrarea, prin orice mijloace, efectuate în scopuri comerciale a materialelor existente pe site.

3.5. În cazul în care în cadrul site-ului exista sectiuni in care utilizatorii pot insera comentarii și pot exprima opinii personale, imagini sau alte elemente susceptibile a fi protejate de drepturi de proprietate intelectuală, raspunderea privind continutul acestora le revine in exclusivitate utilizatorilor în cauză.

3.6. Prin accesarea site-ului şi folosirea serviciilor puse la dispoziţie, Utilizatorul acceptă ca toate informaţiile, datele, textul, mesajele, fisierele etc. pe care le încarcă pe site (numite in continuare „conţinut”), indiferent dacă au fost afişate/transmise în mod public sau individual, sunt responsabilitatea sa. Drept urmare, Utilizatorul este singur responsabil pentru informaţiile, textele, materialele postate/incarcate/transmise prin contul de acces creat și totodată este singur responsabil pentru respectarea drepturilor de autor cu privire la conținut, astfel cum este dreptul de autor definit și protejat prin lege. Deținătorii site-ului nu efectuează un control si astfel, nu garantează realitatea, integritatea şi calitatea conţinutului sau protejarea drepturilor de autor.

3.7. Utilizatorul se obligă să nu folosească în cadrul site-ului un conţinut ofensator sau indecent.

3.8. Utilizatorul este de acord sa nu folosească spaţiul şi serviciile puse la dispoziţie pe site pentru:

            3.8.1. a transmite orice conţinut ilegal, defăimător, ofensator, ameninţător, abuziv, obscen, care afectează intimitatea altei persoane, îndeamnă la ură rasială, etnică sau este în alt mod ofensator.

            3.8.2. a falsifica datele de identificare în scopul de induce în eroare pe deținătorii site-ului.

            3.8.3. a posta, difuza sau transmite un conținut cu încălcarea unei mărci înregistrate, drept de autor sau alte drepturi de proprietate intelectuală ale unui terţ.

            3.8.4. a încălca cu intenţie sau nu orice lege sau alt act normativ în vigoare.

În cazul în care un utilizator încalcă prevederile legale în vigoare sau reglementările aplicabile raporturilor juridice născute prin accesarea serviciilor sau facilităților site-ului, acesta poate răspunde conform legii.

Totodată, în cazul în care un utilizator încalcă prevederile prezentelor clauze ale Termenilor și condițiilor site-ului în special interdicțiile menționate în art. 3.8, deținătorul site-ului poate retrage dreptul de utilizare a facilităților și serviciilor puse la dispoziție pe site. În acest sens, deținătorul site-ului va transmite o informare pe email utilizatorului cu privire la măsura luată.

4. COMANDA

4.1. Utilizatorul poate efectua Comenzi pe Site-ul www.eucom.ro, prin optiunea bifata privind accesarea Serviciilor dorite, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres (plata online cu cardul sau virament bancar). Odata exprimata optiunea pentru un produs/serviciu, acesta este disponibil pentru achiziție in masura in care sunt respectate termenii si termenele prezentate in site. Optiunea pentru un anumit produs/serviciu, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici acordarea dreptului de acces la produs/serviciu.

4.2. Deținătorul site-ului poate anula o comandă plasată de catre Utilizator, in urma unei notificari prealabile adresate Utilizatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

1. neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Utilizatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;
2. invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de către deținătorul site-ului, in cazul platii online;

3. datele furnizate de catre Utilizator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;

4. pentru erori accidentale apărute pe site privind prezentarea produselor/serviciilor sau cu privire la prețul acestora.

5. FACTURARE – PLATA

5.1. Preturile produselor și serviciilor sunt specificate in prezentarea fiecărui produs/serviciu și în Comanda. Deținătorul site-uluiva emite catre Utilizator o factura pentru Serviciile livrate, obligatia Utilizatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

5.2. Deținătorul site-ului va transmite Utilizatorului factura aferenta exclusiv in format electronic, prin adaugarea facturii in Contul Utilizatorului sau prin posta electronica, la adresa de e-mail mentionata de Utilizator in Contul sau (în cazul opțiunii Utilizatorului în acest sens).

5.3. Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Comenzii, Utilizatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi, existente in Cont.

5.4. Prin aceasta modalitate de comunicare Utilizatorul, accesand Contul sau, va detine o evidenta a facturilor emise de către deținătorul site-ului, putandu-le salva si arhiva la randul sau in orice moment si in orice modalitate pe care o doreste.

5.5. Prin trimiterea Comenzii, Utilizatorul isi exprima acordul sa primeasca facturile in format electronic prin adaugarea acestora în Cont sau prin intermediul postei electronice, la adresa de e-mail mentionata la crearea contului.

5.6. Datele cardului de plata al Utilizatorului nu vor fi accesibile pentru deținătorul site-ului si nici nu vor fi stocate de catre de acesta.

5.7. In anumite cazuri, pentru mentinerea securitatii Tranzactiilor, la inregistrarea Comenzii, Utilizatorului i se va solicita sa autorizeze plata prin reintroducerea parolei aferente Contului.

5.8. Pentru motive de securitate a Tranzactiilor Utilizatorul este sfatuit sa nu ramana logat pe Site si sa nu seteze optiunea de logare automata pe dispozitivele mobile. Divulgarea parolei de acces in cont nu este permisa.

6. MODIFICARILE SITE-ULUI

6.1. Deținătorul acestui site îşi rezervă dreptul de a modifica sau întrerupe, temporar sau permanent funcționarea acestuia și sau furnizarea serviciilor/produselor, în totalitate sau numai în parte. În acest caz, deținătorul nu este răspunzător pentru orice modificare, suspendare sau întrerupere a accesului la site și la informațiile sau produsele disponibile la un moment dat prin intermediul acestuia.

6.2. Modificările astfel efectuate sunt considerate acceptate de către utilizator dacă acesta continuă să folosească serviciul şi să acceseze contul său după introducerea acestora pe site.

7. RĂSPUNDERE

7.1. Platforma EUCOM va opera utilizand infrastructură și proceduri moderne pentru optimizarea serviciilor oferite din punct de vedere calitativ si al securitatii.

7.2. Utilizatorul declară în mod expres că acceptă următoarele condiţii:

8. LIMITELE RĂSPUNDERII

8.1. Utilizatorul acceptă în mod expres că deținătorul site-ului nu este răspunzător pentru daune sau prejudicii directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la prejudicii prin pierdere de profit, posibilitatea de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile, rezultând din:

– utilizarea sau imposibilitatea utilizării serviciilor www.eucom.ro ;

–  acces neautorizat la sau deteriorarea transmisiilor sau datelor Utilizatorului;

– declaraţii sau acţiuni ale unei terţe părţi asupra site-ului;

– orice altă problemă legată de serviciile site-ului.

8.2. În orice caz în care s-ar ajunge la atragerea răspunderii deținătorului site-ului, utilizatorul acceptă în mod expres că aceasta va fi limitată la valoarea abonamentului anual achitat de către utilizator.

9. NOTIFICĂRI ŞI COMUNICĂRI

9.1. Notificările/comunicările adresate utilizatorilor vor fi făcute pe cale electronică, prin e-mail, la adresa indicată de utilizator la crearea contului.

9.2. Deținătorul site-ului poate transmite notificări/informări privind schimbarea Termenilor de Utilizare sau alte chestiuni prin afişarea de înştiinţări către utilizatori în mod general, pe site.

10. FORŢA MAJORĂ

10.1. Deținătorul site-ului www.eucom.ro nu este obligat a se conforma obligaţiilor prevăzute în Termenii de Utilizare, ca urmare a unei cauze aflate în afara controlului său, incluzând dar nelimitându-se la evenimente fortuite, condiţii meteorologice nefavorabile, alte acţiuni sau inacţiuni de care administratorii site-ului nu sunt responsabili.

11. LEGEA APLICABILĂ

11.1. Prin accesarea acestui site web, Utilizatorul acceptă ca acest contract şi orice dispută legată de el sunt guvernate şi interpretate în concordanţă cu legile române, iar Utilizatorul admite să se supună jurisdicţiei exclusive a instanţelor judecătoreşti române competente.

11.2. Deținătorul site-ului www.eucom.ro nu oferă garanţia că conţinutul acestui site se supune legilor (inclusiv celor de proprietate intelectuală) altor ţări in afara României. Dacă Utilizatorul accesează acest site din afara României, o face pe riscul său şi este singur responsabil de respectarea legilor ţării în care se află.

11.3. În cazul în care un utilizator încalcă prevederile legale în vigoare sau reglementările aplicabile raporturilor juridice născute prin accesarea serviciilor sau facilităților site-ului, acesta poate răspunde conform legii.

11.4. Totodată, în cazul în care un utilizator încalcă prevederile prezentelor clauze ale Termenilor și condițiilor site-ului, deținătorul site-ului poate retrage dreptul de utilizare a facilităților și serviciilor puse la dispoziție pe site. În acest sens, deținătorul site-ului va transmite o informare pe email utilizatorului cu privire la măsura luată.

12. CLAUZE FINALE

12.1. Termenii de față reglementează accesul utilizatorilor pe site, reprezintă acordul părţilor şi reglementează folosirea de către Utilizator a serviciilor www.eucom.ro, înlocuind orice acord precedent dintre utilizator şi administratorii site-ului.

12.2. În cazul în care, ulterior lansării site-ului și publicării acestor termeni, vor fi implementate funcții sau servicii suplimentare puse la dispoziţie pe site, acestea vor fi supuse aceloraşi reguli şi condiţii cuprinse în prezentele clauze, în cazul în care acestea nu vor beneficia de condiţii distincte de prezentele.

Prin accesarea acestui site acceptaţi condiţiile de mai sus şi sunteţi de acord că acesta are valoare unui contract, acceptat in mod tacit, intre utilizator si deținătorul site-ului. În cazul în care nu doriţi să respectaţi regulile descrise mai sus, vă rugăm să nu folosiţi și să nu accesați informațiile sau serviciile puse la dispoziţie pe acest site.