Află ce tip de curs li se potrivește colegilor tăi și cât costă această investiție. Află acum

Cariere

Eucom » Cariere
Come, build with us new bridges to the world!

+ 20 de ani de experiență și de performanță în aria serviciilor lingvistice dedicate companiilor

Poţi să aplici în 5 paşi

1. Aplică acum

2. Completează formularul

3. Interviu online de 30 de minute

4. Interviu online de 2 ore

5. Best solution

Mesaje din partea victorioasă a podului

Ramona Novak, English Language Trainer

“De multe ori în timpul unui curs, îmi vine câte o idee, pe care o aplic imediat. Lucrez exerciții din manual sub formă de joculețe, sau cursanții pun în aplicare structurile învățate, în cadrul unui joc. Ceea ce am observat este că, în contextul jocului, când cursanții sunt implicați, percepția lor asupra limbii se modifică, se modifică atitudinea cursanților față de problemele propuse, structurile rigide ale conștientului se relaxează și cursanții sunt mult mai disponibili în a fi parte activă în producerea limbii, asumându-si mai ușor riscul de a face greșeli de limbă.”

Oana, Romanian & English Language Assessor

„Un evaluator lingvistic nu este doar cineva care evaluează abilităţile şi capacităţile lingvistice ale unei persoane, ci şi cineva care pentru o perioadă de timp este un confesor, un consilier, un prieten, un bun ascultător şi câteodată chiar un vindecător! Deoarece pentru câteva momente sau minute, partenerul de dialog are încredere în tine şi împărtăşeşte cu tine cunoştinţele, gândurile, convingerile, grijile, aşteptările şi visurile sale. Un evaluator lingvistic nu este doar o persoană care scrie un raport la sfârşitul unei conversaţii. Este mult mai mult decât atât! Este persoană care te ascultă atât raţional, cât şi emoţional.”

Ne distram foarte mult în echipă

Valorile noastre

Commitment

Cu rezultatul în minte şi cu responsabilitate, găsim de fiecare dată cea mai eficientă soluţie pentru partenerii noştri.

Improvement

Suntem hotărâți să ne dezvoltăm şi să inovăm, astfel încât să-i inspirăm pe cei de lângă noi şi să le oferim experienţe WOW.

Partnership

Suntem preocupaţi să ne înţelegem partenerii, cu scopul de a construi împreună cea mai bună soluţie pentru toţi.

Excellence

Promitem să depăşim întotdeauna aşteptările, astfel încât partenerii să aibă parte de o experienţă WOW.