Află ce tip de curs li se potrivește colegilor tăi și cât costă această investiție. Află acum

Curs de limba italiană pentru companii

Oferim cursuri personalizate adaptate obiectivelor companiei și specificului industriei. 

 • Cursuri personalizate
 • Tehnici interactive de predare
 • Rețea extinsă de traineri
 • Experiență exclusivă în segmentul corporate
 • Inovație în training lingvistic
Curs de limba italiană pentru companii
Solicită acum o ofertă personalizată!
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Cursul de limba italiană este necesar companiilor care activează în domenii precum finanţe-bănci ori comerţ, în industria energetică ori automotive şi care explorează oportunităţile de investiţie în piaţă ori colaborare cu multinaţionale italiene. Pentru ca interacţiunile cu furnizori şi clienţi din Italia să fie avantajoase, este indispensabilă cunoaşterea temeinică a structurilor de specialitate în limba italiană.

Cursuri de italiană – oferă personalului tău un plus în fața competitorilor

Italiana este limba oficială în 7 țări și este vorbită pe scară largă în domenii precum modă, artă, design, industria auto, turism, IT și multe altele. Cunoașterea acesteia facilitează accesul la o piață globală diversă și vibrantă pentru orice business. Tocmai de aceea, reprezintă un mare plus să le oferi angajaților tăi un curs de limba italiană, pentru a-ți asigura un avantaj în fața competiției. Mai mult, poți accesa și alte piețe internaționale pentru a câștiga investitori, parteneri și clienți noi.

Indiferent că este vorba despre un curs de italiană pentru companii mari sau un business la început de drum, avantajele sunt excelente în ambele cazuri. Pentru început, se realizează o evaluare lingvistică pentru a înțelege nivelul la care se află fiecare participant. Astfel, se poate crea un mediu de dezvoltare potrivit pentru o creștere colectivă eficientă.  Vei observa rapid că aceste cursuri de italiană pentru afacerea ta online devin un ajutor de nădejde.

Cursuri de limba italiană online și face-to-face pentru angajații tăi

Abordarea noastră de agile learning se concentrează pe situații specifice întâlnite în lumea afacerilor, garantând că abilitățile dobândite sunt imediat aplicabile și contribuie la succesul organizației. Pentru limba italiană ai cursuri personalizate. Echipa noastră pedagogică lucrează cu cele mai avansate materiale de învățare, inclusiv resurse multimedia, exerciții interactive și studii de caz relevante pentru mediul de afaceri. Acestea asigură un un curs de italiană în afaceri eficient și o experiență de învățare captivantă și eficientă. De asemenea, poți apela și la alte cursuri corporate, așa cum sunt cele de limba franceză sau limba engleză.

Cursurile noastre de limbă italiană acoperă toate domeniile de activitate

 • Automotive
 • Industria energetică
 • Farma
 • Telecom & IT
 • Petrol și gaz
 • Comerț
 • Medicină
 • Turism
 • Diplomație și servicii publice
 • Afaceri

Cursurile de limba italiană sunt adaptate în funcţie de profilul companiei şi al cursantului, asigurându-ne că participanţii îşi îndeplinesc obiectivele jobului, asimilează terminologia specifică domeniului lor de activitate şi capătă încredere în comunicarea de zi cu zi.

Ce competenţe de comunicare dobândeşte participantul la un curs de italiană personalizat?

Ce competenţe de comunicare dobândeşte participantul la un curs de italiană personalizat?

Câteva dintre abilităţile dezvoltate de cursant la un training lingvistic adaptat la nevoile şi obiectivele de studiu trasate sunt:

 • Exprimarea opiniei în manieră diplomată
 • Interacţiune cu clienţi şi oferirea informaţiilor pertinente în limba italiană
 • Ordonarea argumentelor şi evidenţierea contrastelor
 • Discutarea şi evaluarea performanţei angajaţilor
 • Ascultarea activă şi rezolvarea conflictelor în limba italiană

Pentru a performa în cadrul unor echipe de lucru la nivel internaţional, ori pentru a aplica la program de job rotation desfăşurat în filiale din Italia, profesioniştii români studiază limba italiană. Astfel, într-un mediu de afaceri în continuă schimbare, îşi asigură un instrument de comunicare eficientă cu interlocutorii italieni.

Care sunt elementele cheie în trainingul de limba italiană?

Trainerii Eucom predau limba italiană în context

Cursantul poate, astfel, exersa abilitățile de care are nevoie în domeniul lui de activitate.

Temele sunt practice, iar scenariile sunt realiste

Cursantul își dezvoltă limbajul specific necesar zi de zi, în situații la locul de muncă.

Abordarea abilităților este integrată

Temele și sarcinile de lucru dezvoltă competențele de receptare a mesajului oral, abilitățile de citit și scris în limba italiană, fluența în comunicare orală.

Parerile clientilor despre Centrul de limbi straine Eucom

Carmen Oprea, Societe Generale European Business Services

Societe Generale European Business Services (SG EBS) colaborează de peste 4 ani de zile cu compania EUCOM atât pe segmentul de audit lingvistic, cât și pe cel de formare lingvinstică. SG EBS este un centru de servicii al Grupului Societe Generale, care are în portofoliu clienți din întreaga lume. Profilul companiei noastre a determinat nevoi specifice de servicii lingvistice pe multiple limbi de circulație internațională cum ar fi franceză, engleză, germană, italiană, spaniolă sau rusă.

Pe parcursul acestei perioade de colaborare, EUCOM s-a dovedit a fi un partener de încredere, dovedind în repetate rânduri profesionalism, corectitudine și proactivitate în desfășurarea activităților de training și audit lingvistic.

Nivelul ridicat de pregătire al trainerilor și calitatea materialelor didactice folosite sunt un testimonial al modului eficient de lucru al EUCOM, pe care îl recomandăm ca un partener de dezvoltare profesională pentru orice companie care dorește să investească în oamenii săi.

Alina Iana, responsabil Resurse Umane, Carpat Sticks

Colaborarea noastră cu Eucom a început în urmă cu 6 ani cu o serie de cursuri limba română pentru colegii care sunt de altă naţionalitate; cursurile de limba engleză, franceză, italiană continuă şi astăzi.

În toţi aceşti ani putem spune că, datorită serviciilor de înaltă calitate şi a trainerilor care au ştiut să se adapteze şi să răspundă întotdeauna cerinţelor noastre, Eucom a devenit mai mult decât un furnizor de servicii, considerându-l astăzi ca făcând parte din echipa noastră.

Ne dorim ca acest parteneriat să continue şi în viitor la fel de bine ca şi până acum.

Cristina Băcilă, Responsabil formare, Somarest

Colaborarea Somarest – Eucom a început în noiembrie 2013 şi a presupus predarea cursurilor de limba franceză de nivel A1, A2 şi B1 pentru angajaţii Somarest.

Ceea ce apreciem cel mai mult la această colaborare este flexibilitatea companiei Eucom în a se adapta la cerinţele noastre, precum şi calitatea trainerilor şi a serviciilor pe care ni le-au furnizat. Trainerii Eucom cu care lucrăm au o abordare foarte inovativă şi pragmatică asupra cursurilor şi sunt concentraţi pe a insufla participanţilor plăcerea pentru învăţarea limbii franceze. Am perceput un interes real pentru fiecare cursant în parte şi pentru a găsi modalităţile prin care el poate fi motivat să progreseze. În aceste condiţii, feedbackurile participanţilor la curs sunt foarte bune, iar rezultatele nu au întârziat să apară. Toate aceste aspecte mă determină să îmi doresc să continuăm să colaborăm şi pe viitor cu Eucom.