Află ce tip de curs li se potrivește colegilor tăi și cât costă această investiție. Află acum

Cursuri de limba franceză pentru companii

Oferim cursuri personalizate adaptate obiectivelor companiei și specificului industriei. 

 • Cursuri personalizate
 • Tehnici interactive de predare
 • Rețea extinsă de traineri
 • Experiență exclusivă în segmentul corporate
 • Inovație în training lingvistic
Cursuri de limba franceză pentru companii
Solicită acum o ofertă personalizată!
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Cursurile de limba franceză specializate în funcţie de industrie şi departament sunt din ce în ce mai des solicitate de companiile care iniţiază proiecte la nivel internaţional. În acest context, Franţa este un partener economic esenţial, a cincea economie mondială şi a treia destinaţie pentru investiţii străine.

Cursurile noastre de limbă franceză acoperă toate domeniile de activitate

 • Automotive
 • Industria energetică
 • Farma
 • Telecom & IT
 • Petrol și gaz
 • Comerț
 • Medicină
 • Turism
 • Diplomație și servicii publice
 • Afaceri

Cursul de limba franceză pe limbaj specializat are ca obiectiv pe lângă asimilarea unor expresii şi termeni specifici, utilizarea de către participant, a limbii străine în contextul activităţilor zilnice la job. Punând în practică diverse situaţii de comunicare, face to face, scrisă, prin telefon, cursantul devine imediat productiv şi capătă încredere în propriile abilităţi lingvistice.

Cum învaţă cursanţii limba franceză cu limbaj specializat?

Cum învaţă cursanţii limba franceză cu limbaj specializat?

Cursanţii ajung să comunice corect şi coerent prin

 • Metode de predare bazate pe inducţie sau pe deducţie a noilor noţiuni lingvistice
 • Jocuri de rol şi prezentări care activează terminologia caracteristică şi regulile de utilizare a limbii franceze
 • Discuţii libere dar şi ghidate despre studii de caz reprezentative pentru participanţi
 • Utilizarea structurilor şi formulelor speciale de scriere oficială
 • Simulare a unor contexte reale întâlnite la job

Care sunt elementele cheie în trainingul de limba franceză?

Trainerii Eucom predau limba franceză în context

Cursantul poate, astfel, exersa abilitățile de care are nevoie în domeniul lui de activitate.

Temele sunt practice, iar scenariile sunt realiste

Cursantul își dezvoltă limbajul specific necesar zi de zi, în situații la locul de muncă.

Abordarea abilităților este integrată

Temele și sarcinile de lucru dezvoltă competențele de receptare a mesajului oral, abilitățile de citit și scris în limba franceză, fluența în comunicare orală.

Părerile clienților despre Centrul de limbi străine Eucom

Carmen Oprea, Societe Generale European Business Services

Societe Generale European Business Services (SG EBS) colaborează de peste 4 ani de zile cu compania EUCOM atât pe segmentul de audit lingvistic, cât și pe cel de formare lingvinstică. SG EBS este un centru de servicii al Grupului Societe Generale, care are în portofoliu clienți din întreaga lume. Profilul companiei noastre a determinat nevoi specifice de servicii lingvistice pe multiple limbi de circulație internațională cum ar fi franceză, engleză, germană, italiană, spaniolă sau rusă.

Pe parcursul acestei perioade de colaborare, EUCOM s-a dovedit a fi un partener de încredere, dovedind în repetate rânduri profesionalism, corectitudine și proactivitate în desfășurarea activităților de training și audit lingvistic.

Nivelul ridicat de pregătire al trainerilor și calitatea materialelor didactice folosite sunt un testimonial al modului eficient de lucru al EUCOM, pe care îl recomandăm ca un partener de dezvoltare profesională pentru orice companie care dorește să investească în oamenii săi.

Alina Iana, responsabil Resurse Umane, Carpat Sticks

Colaborarea noastră cu Eucom a început în urmă cu 6 ani cu o serie de cursuri limba română pentru colegii care sunt de altă naţionalitate; cursurile de limba engleză, franceză, italiană continuă şi astăzi.

În toţi aceşti ani putem spune că, datorită serviciilor de înaltă calitate şi a trainerilor care au ştiut să se adapteze şi să răspundă întotdeauna cerinţelor noastre, Eucom a devenit mai mult decât un furnizor de servicii, considerându-l astăzi ca făcând parte din echipa noastră.

Ne dorim ca acest parteneriat să continue şi în viitor la fel de bine ca şi până acum.

Cristina Băcilă, Responsabil formare, Somarest

Colaborarea Somarest – Eucom a început în noiembrie 2013 şi a presupus predarea cursurilor de limba franceză de nivel A1, A2 şi B1 pentru angajaţii Somarest.

Ceea ce apreciem cel mai mult la această colaborare este flexibilitatea companiei Eucom în a se adapta la cerinţele noastre, precum şi calitatea trainerilor şi a serviciilor pe care ni le-au furnizat. Trainerii Eucom cu care lucrăm au o abordare foarte inovativă şi pragmatică asupra cursurilor şi sunt concentraţi pe a insufla participanţilor plăcerea pentru învăţarea limbii franceze. Am perceput un interes real pentru fiecare cursant în parte şi pentru a găsi modalităţile prin care el poate fi motivat să progreseze. În aceste condiţii, feedbackurile participanţilor la curs sunt foarte bune, iar rezultatele nu au întârziat să apară. Toate aceste aspecte mă determină să îmi doresc să continuăm să colaborăm şi pe viitor cu Eucom.