Cursul de limba română se adresează cetăţenilor străini recent sosiţi în România şi care, datorită activităţilor de zi cu zi de la job, au nevoie să înveţe limba română şi să înţeleagă elemente de cultură specifică.
În funcţie de nivelul de cunoştinţe, cursanţii expați vor învăţa elemente de bază ale limbii române şi se vor familiariza cu stilul de viaţă al românilor şi diverse aspecte culturale ale ţării noastre. Îşi vor dezvolta abilităţile de interacţionare scrisă dar şi orală cu angajaţi, parteneri de afaceri ori colegi români şi vor deprinde capacitatea de a argumenta şi construi ipoteze respectând normele gramaticale şi vocabularul limbii române.

  Solicită acum o
  ofertă personalizată!

  Evaluează gratuit nivelul de cunoaștere a limbii române cu rezultate în timp real!

  Testare online română

  Care sunt beneficiile pentru cursanţi şi pentru companie?

  • Cursanţii vor putea participa la conversaţii în limba română despre activităţi proprii ori alte teme familiare
  • Vor aborda cu încredere situaţii de zi cu zi la job care presupun utilizarea limbii române (comunicare scrisă în emailuri, participare la întâlniri de afaceri, conversaţii la telefon)
  • Vor construi discursuri fluente în limba română şi vor înţelege teme complexe abordate de colegii lor români
  • Vor percepe subtilităţi ori nuanţe în limbaj şi vor adera mai bine la compania din care fac parte

  Cursurile de limba română sunt relevante pentru piaţa din România, expaţii din companii trasând obiective de comunicare punctuale dar şi generale : îmbunătăţirea abilităţilor de scriere şi conversaţie, de înţelegere a termenilor specifici domeniului de activitate (relaţii cu clienţii, resurse umane, vânzări şi achiziţii).