Află ce tip de curs li se potrivește colegilor tăi și cât costă această investiție. Află acum

Curs de limba română pentru expați

Cursul de limba română se adresează cetăţenilor străini recent sosiţi în România şi care, datorită activităţilor de zi cu zi de la job, au nevoie să înveţe limba română şi să înţeleagă elemente de cultură specifică.

În funcţie de nivelul de cunoştinţe, cursanţii expați vor învăţa elemente de bază ale limbii române şi se vor familiariza cu stilul de viaţă al românilor şi diverse aspecte culturale ale ţării noastre. Îşi vor dezvolta abilităţile de interacţionare scrisă dar şi orală cu angajaţi, parteneri de afaceri ori colegi români şi vor deprinde capacitatea de a argumenta şi construi ipoteze respectând normele gramaticale şi vocabularul limbii române.

Curs de limba română pentru expați
Solicită acum o ofertă personalizată!
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Care sunt beneficiile pentru cursanţi şi pentru companie?

  • Cursanţii vor putea participa la conversaţii în limba română despre activităţi proprii ori alte teme familiare
  • Vor aborda cu încredere situaţii de zi cu zi la job care presupun utilizarea limbii române (comunicare scrisă în emailuri, participare la întâlniri de afaceri, conversaţii la telefon)
  • Vor construi discursuri fluente în limba română şi vor înţelege teme complexe abordate de colegii lor români
  • Vor percepe subtilităţi ori nuanţe în limbaj şi vor adera mai bine la compania din care fac parte

Cursurile de limba română sunt relevante pentru piaţa din România, expaţii din companii trasând obiective de comunicare punctuale dar şi generale : îmbunătăţirea abilităţilor de scriere şi conversaţie, de înţelegere a termenilor specifici domeniului de activitate (relaţii cu clienţii, resurse umane, vânzări şi achiziţii).

Parerile clientilor despre Centrul de limbi straine Eucom

Carmen Oprea, Societe Generale European Business Services

Societe Generale European Business Services (SG EBS) colaborează de peste 4 ani de zile cu compania EUCOM atât pe segmentul de audit lingvistic, cât și pe cel de formare lingvinstică. SG EBS este un centru de servicii al Grupului Societe Generale, care are în portofoliu clienți din întreaga lume. Profilul companiei noastre a determinat nevoi specifice de servicii lingvistice pe multiple limbi de circulație internațională cum ar fi franceză, engleză, germană, italiană, spaniolă sau rusă.

Pe parcursul acestei perioade de colaborare, EUCOM s-a dovedit a fi un partener de încredere, dovedind în repetate rânduri profesionalism, corectitudine și proactivitate în desfășurarea activităților de training și audit lingvistic.

Nivelul ridicat de pregătire al trainerilor și calitatea materialelor didactice folosite sunt un testimonial al modului eficient de lucru al EUCOM, pe care îl recomandăm ca un partener de dezvoltare profesională pentru orice companie care dorește să investească în oamenii săi.

Alina Iana, responsabil Resurse Umane, Carpat Sticks

Colaborarea noastră cu Eucom a început în urmă cu 6 ani cu o serie de cursuri limba română pentru colegii care sunt de altă naţionalitate; cursurile de limba engleză, franceză, italiană continuă şi astăzi.

În toţi aceşti ani putem spune că, datorită serviciilor de înaltă calitate şi a trainerilor care au ştiut să se adapteze şi să răspundă întotdeauna cerinţelor noastre, Eucom a devenit mai mult decât un furnizor de servicii, considerându-l astăzi ca făcând parte din echipa noastră.

Ne dorim ca acest parteneriat să continue şi în viitor la fel de bine ca şi până acum.

Cristina Băcilă, Responsabil formare, Somarest

Colaborarea Somarest – Eucom a început în noiembrie 2013 şi a presupus predarea cursurilor de limba franceză de nivel A1, A2 şi B1 pentru angajaţii Somarest.

Ceea ce apreciem cel mai mult la această colaborare este flexibilitatea companiei Eucom în a se adapta la cerinţele noastre, precum şi calitatea trainerilor şi a serviciilor pe care ni le-au furnizat. Trainerii Eucom cu care lucrăm au o abordare foarte inovativă şi pragmatică asupra cursurilor şi sunt concentraţi pe a insufla participanţilor plăcerea pentru învăţarea limbii franceze. Am perceput un interes real pentru fiecare cursant în parte şi pentru a găsi modalităţile prin care el poate fi motivat să progreseze. În aceste condiţii, feedbackurile participanţilor la curs sunt foarte bune, iar rezultatele nu au întârziat să apară. Toate aceste aspecte mă determină să îmi doresc să continuăm să colaborăm şi pe viitor cu Eucom.