Află ce tip de curs li se potrivește colegilor tăi și cât costă această investiție. Află acum
Eucom » Evaluare lingvistică

Viitorii tăi colegi au nevoie să cunoască o limbă străină?

 • Ai acces la rezultate instant
 • Teste disponibile în 33 de limbi
 • Testare rapidă în mai puțin de 30 de minute

Evaluare lingvistică – o metodă eficientă de testare a nivelului de cunoaştere a limbilor străine pentru viitorii tăi colegi

Evaluarea lingvistică reprezintă o soluţie potrivită de a verifica nivelul de cunoaştere a limbilor străine pe care îl au viitori tăi colegi. Cu o testare lingvistică, pe care am conceput-o cu implicare şi seriozitate la Eucom, poţi să ai acces la rezultate instant, în timp ce procesul propriu-zis durează doar 30 de minute. De asemenea, o evaluare a abilităţilor lingvistice, fie că este scrisă, fie orală, reprezintă un pas important în procesul de recrutare pentru orice companie, indiferent că este la început de drum sau multinaţională. Evaluatorii noştri certificaţi sunt pregătiţi să testeze gradul de cunoştinţe gramaticale, de pronunţie, de vocabular, nivelul de fluenţă şi coerenţă în exprimare al fiecărei persoane. Astfel, evaluarea lingvistică online te va ajuta să simplifici procesul de recrutare, prin validarea nivelului de limbă al candidatului, urmând să treci mai repede la următorul pas pentru angajare şi dezvoltare a companiei.

Testare lingvistică rapidă, specializată şi obiectivă

În plus, testarea online Eucom este un instrument util şi complex, conţinând 10-12 întrebări ce încep de la un nivel mediu până la avansat. Pe lângă un test de evaluare lingvistică obiectiv şi util ca prim pas de recrutare, le poţi asigura colegilor tăi cursuri corporate de limbi străine, pentru a creşte gradul de productivitate, motivaţie şi a îmbunătăţi imaginea companiei într-un mediu de afaceri global. Ne asigurăm că fiecare program de training este personalizat, iar metodele de predare sunt interactive, pentru experimentarea şi fixarea cunoştinţelor. Mai mult decât atât, pentru că ţinem pasul cu dezvoltarea tehnologiei şi înţelegem necesitatea acesteia, îţi prezentăm şi programele interactive de limbi străine, Agile Learning, ideale pentru angajaţii orientaţi către rezultate şi pasionaţi de cunoaştere.

Testează două module de evaluare diferite

Testează acum GRATUIT trei dintre viitorii tăi colegi

Evaluare scrisă

Evaluare scrisă

 • Testul se desfășoară 100% online
 • Rezultatele testului sunt trimise instant
 • Testează gradul de cunoștințe atât la nivel gramatical cât și la nivel de vocabular
 • Disponibil 24/24
Evaluare orală

Evaluare orală

 • O convorbire cu unul din evaluatorii noștri certificați
 • Rezultatele testului sunt disponibile în doar 15 minute de la efectuarea testului
 • Testează gradul de cunoștințe gramaticale, de vocabular, de fluența, de pronunție, nivelul de înțelegere și coerența în exprimare
 • Disponibil între orele 08:00 – 20:00 de luni până vineri

Au folosit, cu succes, testele noastre

Webhelp

“Cu ajutorul Eucom am reușit să ne mărim echipa cu vorbitori de germană, maghiară, spaniolă, italiană, turcă, daneză și flamandă, iar evaluarea lor lingvistică a fost întotdeauna obiectivă, incluzând observații detaliate, lucru ce ne-a ajutat extrem de mult în procesul de recrutare.”

“Colaborarea cu Eucom ne-a adus acel element de încredere de care compania noastră avea nevoie. Ne putem baza pe feedback-urile primite de la evaluatori și putem folosi rezultatele evaluărilor în discuțiile ulterioare de calibrare pe care le avem cu clienții noștri. Dacă ar fi să măsurăm satisfacția colaborării, cu mare bucurie am acorda toate cele 5 stele.”

“Apreciem în mod deosebit profesionalismul echipei Eucom. În cadrul colaborării noastre, Eucom ne-a ajutat cu evaluarea a sute de candidați pentru diferite limbi străine. Au fost întotdeauna deschiși și ne-au ajutat să implementăm pentru candidații noștri teste adaptate, care au fost construite ținând cont atât de domeniul în care compania noastră activează, cât și de profilul viitoarei lor poziții în companie. Ori de câte ori ne-am confruntat cu o situație specială, Adela și Ivan au fost și disponibili și rapizi în a oferi soluții iar aceste situații speciale au fost rezolvate rapid. O reală plăcere să lucrez cu această echipă!”

Completează formularul, iar noi te vom contacta