Află ce tip de curs li se potrivește colegilor tăi și cât costă această investiție. Află acum

#inspiramoameni – Episodul 9

Eucom » Blog » #inspiramoameni – Episodul 9
#inspiramoameni – Episodul 9 - eucom.ro

Fani ai desenelor animate avem? Cu siguranţă, avem! ????

Cine poate uita acele dimineţi de duminică când minutele petrecute în compania lui Tom și Jerry, Popeye sau Woody erau cu adevărat magice!

Desenele animate poartă în ele mereu, acel strop de magie şi evadare care ne face să le iubim, de la mic, la mare.

Astfel, subiectul cursului pe care am ales să îl prezentăm azi, a declanşat o adevărată frenezie în rândul cursanţilor unei grupe de limba rusă!

Aţi ghicit! S-au bucurat de o porţie sănătoasă de desene! Nu orice fel de desene, ci ruseşti!

La fel ca mulți dintre noi, şi aceştia îşi aminteau cu drag desenele “Nu, pogodi!”. Cursul la care au participat însă, le-a deschis apetitul şi uşa, cultural vorbind, spre o lume plină de desene animate şi toate în limba rusă!

Ştim cu toţii că fără componenta culturală, nu putem învăţa o limbă străină, astfel, unul dintre obiectivele principale ale acestui curs a fost introducerea componentei culturale. Cursanți au descoperit așadar, un desen animat bazat pe un erou din basmele populare rusești – Alyosha Popovich, alături de un desen animat sovietic, “Ariciul în ceață” – votat în 2003 cel mai bun desen animat al tuturor timpurilor! ☺️

Participanţii s-au transformat în critici de film și au dezbătut temele celor două desene şi diferenţele de abordare, au „reciclat” vocabularul învățat pentru a descrie personajele, cadrul, atmosfera şi s-au bucurat de 100 de minute de copilărie!

Nu putem încheia azi, fără a lăsa pentru amatorii de desene animate în limba rusă, acest website:

https://sovietmoviesonline.com/ru/cartoons/.

Să fie cu bucurie și cu amintiri frumoase!

Data articol: 28 mai 2021