Află ce tip de curs li se potrivește colegilor tăi și cât costă această investiție. Află acum

#inspiramoameni – Ep.7

Eucom » Blog » #inspiramoameni – Ep.7
#inspiramoameni – Ep.7 - eucom.ro

În cadrul Cursurilor Altfel, Courses Without Walls, după cum le ştiţi, pasiunile şi interesele cursanţilor noştri primesc o nouă dimensiune.

Vizităm de nenumărate ori destinaţii de vis, descoperim bucătarii celebre, filme sau cărţi care ne ţin cu sufletul la gură şi la care revenim mereu cu plăcere, personalităţi sau sporturi care mai de care.

Cursul ţinut de colega noastră, Ana Dura, a fost cu totul şi cu totul altfel. De ce?

Deoarece aceasta nu doar că a descoperit case de vis alături de cursantul ei, ci au şi proiectat una.

Cum s-a ajuns acolo? Ana ne povesteşte: “Într-o zi am aflat de la cursantul meu că locuinţa pe care o are în prezent a fost transformată în totalitate de el, pornind de la o casă mică cu o cameră. Aşa că, l-am întrebat pe domnul Google ce are de spus despre <<case de vis>>. Rezultatul primit a fost cu mult peste aşteptări .“

Pornind de la un scurt documentar în limba germană, cei doi s-au amuzat vizavi de ceea ce gândeşte o femeie despre casa perfectă şi ce gândeşte un bărbat. S-au oprit din vizionare ocazional, discutând avantajele şi dezavantajele caselor văzute şi au trecut uşor spre o nouă etapa: aceea de a face planul unei case de vacanţă!

Nu au început de la 0, Ana avea pregătit un plan al unei case, plan care, desigur, că nu era pe placul cursantului ????, aşa că a trebuit să regândească puţin schiţa casei… şi în câteva minute cursantul a modificat total planul casei, vorbind în germană fără să îşi facă o mie de gânduri dacă e corect sau nu, şi alegând şi tipul de mobilă potrivit pentru sufragerie.

Probabil, pasul următor va fi mobilarea întregii case.

Cert este că pe lângă imaginile minunate despre cele mai spectaculoase case din lume atât Ana cât şi cursantul au petrecut un timp de calitate, îmbunătăţind considerabil abilităţile de exprimare orală.

Şi pentru că ne dorim să visaţi alături de noi, sau de ce nu, să şi puneţi în practică, vă lăsăm aici şi scurta prezentare video a acestor case! 🙂

Să fie cu folos!

Data articol: 9 aprilie 2021