Află ce tip de curs li se potrivește colegilor tăi și cât costă această investiție. Află acum

#inspiramoameni Ep. 6

Eucom » Blog » #inspiramoameni Ep. 6
#inspiramoameni Ep. 6 - eucom.ro

Cuvântul ZOOM probabil pentru mulţi dintre noi, cel puţin în perioada acestea în care stăm mai mult între patru pereți decât de obicei, aduce cu sine întâlniri lungi, obositoare şi combinaţii ciudate de articole vestimentare. Nu dăm din casă, dar am văzut cum cămăşile şi pantalonii de pijama merg perfect mână-n mână!

Pentru unul dintre cursanţii noştri însă, ZOOM a devenit sinonimul descoperirii, distracţie şi învăţării. Şi nu vorbim la modul figurat. Cum?

Mulţumim de întrebare! Deşi contra-intuitiv, am organizat un CWW pornind de la conceptul original al jocului ZOOM iar ce a ieşit merită povestit!

Cursantul a fost expus în mod succesiv la diverse imagini, scopul fiind acela de a ghici provenienţa acestora.

Am început cu mici detalii dintr-o poză, am trecut apoi la imaginea unei camere (Muzeul Art Nouveau din Oradea), am făcut un Zoom out de la muzeu  la intrarea muzeului, apoi la imaginea aeriană a centrului orașului, zoom out din nou către harta orașului iar ultimul zoom ne aduce la harta României.

Şi uite aşa timp de 100 de minute ZOOM-ul s-a transformat într-o căutare de indicii şi conversaţii lungi, dar cu mare folos şi bunădispoziţie!

Originalul e ZOOM IN, al nostru a fost un ZOOM OUT ????

Şi pentru că ne-am scos cursantul la muzeu, nu putem să nu vă invităm şi pe voi la un tur virtual al Muzeului Municipal Bucureşti şi la Muzeul Art Nouveau din Oradea  ????

Să ne auzim cu bine!

Data articol: 29 ianuarie 2021