Află ce tip de curs li se potrivește colegilor tăi și cât costă această investiție. Află acum

#inspiramoameni – Ep.3

Eucom » Blog » #inspiramoameni – Ep.3
#inspiramoameni – Ep.3 - eucom.ro

Întrebându-şi cursanţii care este lucrul care le lipseşte cel mai mult în această perioadă Camelia , trainerul nostru de limba franceză, a descoperit că acestora le lipseşte cel mai mult libertatea de a călători şi viaţa socială.

Şi cum există mereu soluţii, în cazul de faţă, un CWW era imperios necesar. Subiectul ales: Le petit-déjeuner au travail, un subiect de utilitate care nu doar le îndeplineşte nevoile mai sus menţionate ci le oferă un plus de valoare la locul de muncă şi în interacţiunea cu colegii francezi.

Ce s-a întâmplat concret? S-au spus multe poveşti despre micul dejun  românesc, dar şi cel tipic franţuzesc. Ah, şi să nu uităm gustarea de la ora 10.

Bineînţeles, fiecare cursant şi-a exprimat plăcerea de a servi un croissant au beurre sau un pain au chocolat! Le era dor după cum am spus deja, de călătoriile business din Paris, ocazie perfectă să ronţăie din vienoiseriile boulangerilor.

Nu putea lipsi aici, pentru a întregi informaţiile legate de cultura franceză, şi recitarea poeziei „Déjeuner du matin”  scrisă de către marele poet Jacques Prévert.

Jocurile de rol, de memorie, amuzamentul, expunerea la cultura culinară şi literară franceză şi discuţiile deschise au făcut ca acest curs să fie o experienţă unică si apetisantă!

Vă lăsăm şi vouă, celor care ne citiţi, câteva dintre resursele folosite!

À la prochaine!

https://www.youtube.com/watch?v=zax6b22O4mQ.

Data articol: 20 noiembrie 2020