Află ce tip de curs li se potrivește colegilor tăi și cât costă această investiție. Află acum

Folosește conceptul de Agile Learning și când nu ești la birou

Eucom » Blog » Folosește conceptul de Agile Learning și când nu ești la birou
Folosește conceptul de Agile Learning și când nu ești la birou - eucom.ro

Cum te păstrezi conectat la procesul de învățare și cum îți dezvolți abilitățile în timp ce ești în afara biroului, într-un business trip sau într-o scurtă vacanță? Descoperă mai jos cum te poți menține agil și cum îți poți adapta motivația de a dezvolta skilluri lingvistice, într-un mod comod și accesibil.

Agilitatea și adaptabilitatea stau la baza perspectivei de învățare Agile Learning și tocmai pe acestea le poți folosi cu succes și în vacanță. Oriunde ai merge, te poți bucura de oportunitatea pe care ți-o oferă o călătorie de a auzi și de a observa cuvinte și formulări noi, mai ales dacă alegi o destinație din afara țării sau, pur și simplu, poți valorifica timpul liber pentru a învăța o limbă străină în ritmul pe care îl dorești.

Training anytime & anywhere

Fie că ești în deplasare sau pe loc, ești mai dispus să desfășori un proces de învățare dacă îl poți accesa cu ușurință. Ca dovadă că ne place să păstrăm un anumit grad de comoditate atunci când învățăm, 52% dintre oameni preferă să învețe direct de pe smartphone imediat după ce s-au trezit, cât încă sunt în pat și 46% înainte de culcare.

Acesta este unul dintre avantajele principale pe care le oferă soluțiile tech.

La Eucom, noi am inclus secțiunea de Dashboard online în site-ul nostru pentru a-ți fi foarte ușor să accesezi învățarea de pe orice device. Mai mult, ai acces nelimitat la platforma de e-learning pentru a-ți rezolva taskurile atunci când înveți o limbă străină și pentru a putea monitoriza progresul pe care îl faci. Poți vizualiza ce abilități ai obținut până într-un anumit moment, ceea ce îți va crește motivația de a continua să înveți.

Cu învățarea în buzunar

Mai ales atunci când călătorești într-o țară străină, poți învăța o nouă limbă mult mai eficient, fiind obligat să comunici măcar prin cuvinte de bază. Astfel, este posibil să ai nevoie de îndrumări și de anumite informații în discuțiile pe care le porți. Le poți obține de pe Dashboard-ul online din site-ul Eucom, unde poți consulta task-urile pe care le completezi. Aici găsești sigur răspuns la întrebările care ți-au apărut în minte sau pur și simplu poți identifica regula sintactică de care ai nevoie pentru a vorbi corect. Poți căuta oriunde pe internet, dar pe platforma Eucom știi că accesezi o sursă sigură și de încredere, în care sunt prezenți și traineri pe care îi întâlnești în viața reală și cu care poți construi o relație.

Mai mult, te poți înscrie pentru o anumită lecție sau te poți implica într-o dezbatere care te poate lămuri. Tip of the day este o altă secțiune a Dashboard-ului și este o metodă care te menține implicat în procesul pe care îl desfășori și care îți oferă sfaturi utile, construite în așa fel încât să fie puse în practică.

Învățarea în sprint

Atunci când înveți informația sau când încerci să îți însușești cunoștințe lingvistice în calupuri, există o șansă mai mare să le reții pe termen lung. Poți începe rezolvarea task-urilor acum și le poți termina mai târziu, în funcție de ritmul tău de învățare.

În plus, privirea de ansamblu asupra progress bar-ului  care înregistrează munca de la nivelul fiecărui sprint de învățare te menține conectat la scopul general de a învăța o limbă străină și în același timp nu te presează să o înveți într-un timp fix.

Primești și recomandări pentru a eficientiza întregul demers de învățare. Cât de important este un astfel de sprijin, cum ar fi cel al primirii de recomandări? Creierul uman a evoluat de-a lungul timpului pentru a ne transforma în ființele sociale din prezent, fiind chiar el un organ social, conform studiilor profesorului de psihologie Louis Cozolino. În mod natural, pentru creierul uman este mult mai natural să învățăm cu ajutorul celorlalți decât complet singuri. Cu alte cuvinte, învățarea asistată, chiar și în mediul virtual, este esențială pentru succesul învățării.

Data articol: 18 septembrie 2019