Află ce tip de curs li se potrivește colegilor tăi și cât costă această investiție. Află acum

Delia și Silviu Dragomir, Managing Partners Eucom, pentru Wow Biz

Eucom » Blog » Delia și Silviu Dragomir, Managing Partners Eucom, pentru Wow Biz
Delia și Silviu Dragomir, Managing Partners Eucom, pentru Wow Biz - eucom.ro

Delia și Silviu Dragomir, Managing Partners Eucom, au discutat cu jurnaliștii Wow Biz despre cum au pus bazele unui centru de limbi străine care ajută adulții să învețe o nouă limbă străină. Eucom nu oferă simple cursuri, ci adevărate experiențe, care îmbină în mod armonios și productiv partea umană (trainer-ul) și tehnologia. Astfel, compania livrează cursuri gândite special pentru adulții ocupați, care îi ajută și motivează în călătoria de a învăța sau perfecționa o limbă străină.

”Totul a început în 2002, în Timișoara, când am urmat un curs de limba italiană, de care am fost dezamăgit. De ce? Pentru că se învăța în mod arid, ca la școală, într-un mod total neatrăgător. Am ales ca în loc să dau din umeri resemnat, să arat că se poate mai bine. Și așa m-am decis ca alături de soția mea, Delia, să pun bazele unei companii care ține cursuri de limbi străine într-un mod mai plăcut, interactiv, aplicat, eficient. Am vrut să demonstrez că învățarea nu este un proces greu, anevoios, plictisitor. Și cred eu că am reușit, pentru că în prezent, cursurile Eucom îmbină cu succes tehnologia și partea umană, trainer-ul, concept inventat și denumit de noi Agile LearningAvem un stil de predare contemporan, în pas cu evoluția tehnologiei și cerințele pieței. În plus, ne-am dezvoltat și în zona de evaluare lingvistică, o arie atât de necesară în domeniul business, în procesul de recrutare”, punctează Silviu Dragomir.

https://www.wowbiz.ro/exclusiv-trucuri-pentru-a-invata-rapid-o-limba-straina-silviu-si-delia-dragomir-ne-au-dezvaluit-cum-se-descurca-adultii-la-acest-capitol-avem-tot-soiul-de-tactici-20200709

Data articol: 30 martie 2022