Log in CAN DO
Află ce tip de curs li se potrivește colegilor tăi și cât costă această investiție. Află acum

Cum integrezi hobby-urile într-un program de training lingvistic?

Eucom » Blog » Cum integrezi hobby-urile într-un program de training lingvistic?

Programele de training lingvistic sunt, astăzi, în continuă schimbare. Companiile apreciază rezultatele vizibile imediat, dar își doresc o abordare relaxată pentru angajații lor, la polul opus al metodelor tradiționale de predare. Au ca obiectiv crearea unor experiențe noi, promovarea echilibrului între job și viața personală și dezvoltarea continuă a potențialului pe care îl au oamenii.

Unul din conceptele apreciate din ce în ce mai mult este cel care propune imersiunea în studiul unei limbi străine printr-un mijloc inedit – pasiunea / hobby-ul angajatului, un concept pe care echipa noastră l-a integrat deja în programul de training Learn Through Your Passion.

Beneficiile participării la acest program sunt nenumărate și vizează deopotrivă cursanții și companiile angajatoare, care aleg un format inovativ de pregătire lingvistică a angajaților:

Ce presupune, mai exact, programul Learn Through Your Passion cu Eucom? Poți urmări videoclipul de AICI.

Accesăm interesele și pasiunile cursanților și livrăm informații relevante utilizând limba străină ce urmează a fi predată. Ne folosim de stilul de viață al cursantului pentru a crea contextul de interacțiune în limba țintă. Experiența de învățare devine, astfel, una distractivă, nerămânând pur instructivă.

Alege și tu un program premium de training lingvistic personalizat în funcție de hobby-urile și pasiunile angajaților! Începe cu o discuție cu unul din consultanții Eucom și noi vom programa o sesiune demo oricând dorești.

Develop a passion for learning. If you do, you will never cease to grow!
(Anthony J. D’Angelo)

Data articol: 8 august 2018