Află ce tip de curs li se potrivește colegilor tăi și cât costă această investiție. Află acum

Despre Crăciun în echipa Eucom

Eucom » Blog » Despre Crăciun în echipa Eucom

echipa-eucom-sarbatoreste-craciunulFinalul de an ne este întotdeauna prilej pentru a ne revedea si a marca împreună momente de echipă, unice, de neuitat. Așa că am dat startul întâlnirilor de Crăciun în București și am continuat în țară, adunând bucurii și povești, amintiri frumoase, planuri noi.

Despre cum au petrecut un Crăciun în echipă ne-au scris câteva cuvinte colegii noștri:

Christmas Party în stilul Eucom: oameni calzi, frumoși, deschiși, profesioniști. Am adunat la București colegi buni și frumoși din echipa Eucom și am pus sub brad planuri, dorințe, speranțe, vise și idei noi pentru anul ce vine. Ne-am simțit ca o adevarată echipă și am lucrat împreună la împodobirea bradului; fiecare a contribuit cu imaginația și creativitatea proprie: un sclipici scăpat pe fustă, degete lipite, panglici tăiate strâmb, toate au avut farmec în cele din urmă și au prins viață, iar mai presus de rezultatul final a fost implicarea 100% a echipei. Colindele cântate la chitară, veselia, entuziasmul din ochii tuturor, ne-au adus mai aproape de Crăciun; un Crăciun în avans, lângă oameni dragi, profesioniști și calzi deopotrivă. Suntem mândri de o așa echipă! (Elena, Trainer Eucom)

Am început ziua întâlnirii de Crăciun în forţă, cu un training de câteva ore la sediul Eucom. Pe urmă, am fost încântat şi surprins de trecerea de la o atmosferă caldă şi veselă la una şi mai caldă şi mult mai veselă! Odată adunaţi laolaltă, am preluat cu toţii mini-proiectele de decorare a bradului şi nu cred că a fost cineva care să nu se bucure de workshopul derulat. Vă mulţumesc pentru momentele frumoase şi pentru un început frumos al sărbătorilor de iarnă! (Ștefan, trainer Eucom)

M-a bucurat mult atmosfera de sărbătoare și prietenie ce definește echipa Eucom de fiecare dată. Mi-am adus aminte de copilărie alături de voi și am împodobit cu mult drag bradul. Sărbători fericite tuturor! (Denisa, trainer Eucom)

Mi-a plăcut foarte mult efortul de a pregăti ceva cât mai interactiv, m-a încântat să văd cum și-au dezlănțuit toți latura creativă. (Roxana, trainer Eucom)

Mereu am crezut că cele mai bune idei vin în momente neaşteptate. Lucrul acesta mi s-a confirmat din nou. Ideea întâlnirii de Crăciun, anul acesta, a venit în urma unui training organizat la Timișoara unde colegii noștri s-au bucurat de lumânări hand – made.

Așa am pornit totul: ne-am dat seama că ne dorim o întâlnire care să ne unească echipa și în urma căreia să rămânem cu o amintire frumoasă, palpabilă. Am trimis o invitație cu îndemn sincer la care a răspuns cu entuziasm mare parte din echipă:

“Iartă, zâmbește, ajută un prieten, reia un proiect abandonat, fii înțelegător cu tine și cu alții, uită-te la un album cu fotografii, ascultă tăcerea, spune-le celor dragi ce simți, imaginează-ți că astăzi nu ai nici o grijă, joacă-te cu un copil, citește o carte bună, dă-ți voie să greșești, fă-ți un cadou, confecționează un glob alături de echipă!”

Așadar, la întâlnire ne-am confecționat propriile globuri. am râs și am povestit mult, am ascultat colinde, am lucrat cu drag. Ne-am încărcat sufletele. (Anca, trainer Eucom)

M-am bucurat mult că ne-am revăzut și că am petrecut câteva ore frumoase cu colegii din Eucom. A fost o întâlnire altfel, care m-a făcut să-mi descopăr latura creativă; globul confecționat va sta la loc de cinste în bradul nostru de Crăciun. Transmit cele mai calde urări de Sărbători Fericite echipei Eucom! (Vanda, trainer Eucom)

Întâlnirea de anul acesta din Cluj a fost binevenită, ne-a oferit ocazia să ne cunoaștem colegii noi, să schimbăm impresii și să păstrăm o unitate a grupului. Atmosfera a fost una foarte caldă, iar cadourile schimbate au fost frumoase. Mulțumim echipei! (Valentina, trainer Eucom)

M-am simțit foarte bine la întâlnire!  Mai cu seamă că nu cunoșteam membrii noi ai echipei, surprinzător de repede s-a instalat o chimie foarte bună între noi. Mă bucur că am avut ocazia aceasta. (Anamaria, trainer Eucom)

Mi-a făcut o deosebită plăcere să cunosc o parte din echipa Eucom. Am fost încântată să cunosc oameni noi, frumoși, calzi, prietenoși, dar în același timp profesioniști. Mi-a plăcut mult atmosfera degajată, iar faptul că toate suntem colege a făcut ca discuțiile să fie foarte interactive. (Teodora, trainer Eucom)

Seara a fost reușită! Ne-am simțit foarte bine, în largul nostru. A fost un bun prilej de schimb de bune practici, sentimentul cu care am rămas- acesta a fost doar unul dintre numeroasele momente pe care le vom petrece împreună, discutând despre ce ne pasionează. (Nora, trainer Eucom)

A fost o întâlnire ca-n familie la Arad. Am discutat despre proiecte, vacanțe în Maroc, copii, activități de caritate, tricotat, planuri pentru sărbători și dorințe de întâlniri frecvente. Anul acesta ne-am întâmpinat noile colege și le-am salutat virtual pe cele absente. Întâlnirea a devenit deja tradiție și se pare că toata lumea o așteaptă și se bucură de ea. (Anca, trainer Eucom)

Ca întotdeauna, aștept cu nerăbdare această întâlnire! E un prilej de a împărtăși din experiența noastră, de a face schimb de idei sau de a cunoaște noi colegi. Și tot ca întotdeauna, cadourile schimbate ne-au bucurat inimile. Mulțumim, gânduri bune tuturor celor care fac parte din marea familie Eucom. Sărbători fericite și un An Nou plin de inspirație! (Ramona, trainer Eucom)

 Când mă refer la Eucom, eu spun întotdeauna „noi”, pe de o parte pentru că simt sprijinul constant al echipei de management şi apreciez toate gesturile frumoase pentru fiecare dintre noi, pe de altă parte pentru că întâlnirile cu colegii traineri, întotdeauna pozitive, efervescente, chiar mă fac să mă simt parte dintr-o echipă.

Conversaţiile între noi se leagă firesc, fie că ne cunoaştem deja, fie că ne întâlnim pentru prima oară, vorbim despre întâmplări de la cursuri, despre reuşite şi despre încercări, ne reîncărcăm cu dorinţa de a face lucruri noi şi creative.

Desigur că la fel a fost şi întâlnirea din acest an prilejuită de Crăciun în care, în compania foarte plăcută a colegilor mei, nici nu ştiu când s-au scurs câteva ore. Ce să mai spun despre felul în care ne-am bucurat nerăbdători să descoperim ce se află în punguţele roşii, pregătite cu migală de echipă și trimise la noi, în Iași. Am petrecut o seară Eucom veselă şi reconfortantă şi ne-am despărţit cu gândul la următoarea întâmplare de felul acesta.

Crăciun fericit echipei Eucom! (Monica, trainer Eucom)

Data articol: 26 decembrie 2016