Află ce tip de curs li se potrivește colegilor tăi și cât costă această investiție. Află acum

Clubul de limbă străină

Eucom » Blog » Clubul de limbă străină
Clubul de limbă străină - eucom.ro

Clubul de limba engleză/ germană / franceză este, așa cum îi spune numele, un loc de întâlnire pentru  cei care doresc să își îmbunătățească și să exerseze competența de exprimare orală într-o limbă străină. Nu este vorba de un simplu club de conversație ci de un program de workshopuri în care trainerul are rol de moderator și facilitator și abordează tematici variate ca de exemplu comunicare, valori, managementul conflictului, gândire critică, managementul timpului, public speaking, negociere. Tematicile sunt alese în funcție de nevoile identificate împreună cu beneficiarii și sunt abordate prin activități foarte variate menite să stimuleze interacțiunea dintre participanți: dezbateri, role-play, exerciții de comunicare asertivă, exerciții de problem solving / critical thinking / inovare, prezentări, exerciții de public speaking etc.

Cui se adresează acest program?  Persoanelor care dețin minim nivelul A2 și au urmat și/sau vor urma un curs de limbi străine furnizat de EUCOM. Poate fi organizat în paralel cu modulele de curs, în pregătirea acestora sau pentru a menține/crește progresul după un modul de curs.

Entuziasmul nostru vine din felul în care se desfășoară workshopurile și anume cu multă implicare din partea beneficiarilor, multă bună dispoziție și o interacțiune energică și pozitivă între participanți, dar și din beneficiile multiple pe care Clubul le aduce. ”Membrii clubului” cresc gradul de acuratețe în exprimare, își îmbunătățesc pronunția și asimilează noțiuni care le facilitează o mai bună structurare a discursului, își îmbunătățesc argumentarea și devin mai convingători în exprimare, crește gradul de asertivitate în comunicare în cadrul companiei și în interacíunea cu clienții, își îmbunătățesc abilitățile de problem solving și de critical thinking , de inovare și gândire out of the box , și nu în ultimul rând, crește sentimentul de apartenență la grup, cu efecte pozitive asupra gradului de retenție a angajaților.

We create  impactful experiences to help your team members reach their potential so that your company better fulfills its mission

Data articol: 16 decembrie 2020