Află ce tip de curs li se potrivește colegilor tăi și cât costă această investiție. Află acum

3 motive pentru care e minunat să faci parte din echipa Eucom

Eucom » Blog » 3 motive pentru care e minunat să faci parte din echipa Eucom
3 motive pentru care e minunat să faci parte din echipa Eucom - eucom.ro

Un job nu este doar un mijloc de a-ți câștiga existența, ci este un mod de a-ți petrece timpul care îți ocupă mare parte din viață. De aceea, locul de muncă trebuie ales astfel încât să îți reflecte valorile de viață, aspirațiile profesionale, să te ajute să evoluezi atât la nivel personal cât și la nivel profesional.

Pandemia prin care trecem ne-a făcut să ne gândim și mai mult la acest aspect și să realizăm cât de prețios este timpul nostru. Ne-a făcut să invatam sa ne adaptam la muncă, si sa avem parte de  creștere si  împlinire sufletească. Tot mai mulți oameni își analizează parcursul profesional și decid să facă schimbări de carieră care să le îmbunătățească stilul de viață.

La Eucom punem preț pe aceste aspecte și considerăm oamenii ca fiind cel mai important capital al nostru, de aceea trasăm linii pentru angajații noștri care să îi ajute să își contureze o viață împlinită, să crească din toate punctele de vedere și să isi găsească propriul parcurs. În acest articol vă explicăm câteva din modurile prin care facem asta.

Pentru că activitatea se va desfășura mixt, atat la birou cat si remote.

Ne dorim să ai capacitatea de a ate adapta oferindu-ți astfel spațiu pentru o imbinare armonioasa si sănătoasa între muncă și viața personală. De aceea, la Eucom punem preț pe îndeplinirea obiectivelor,lucram dupa  proceduri care sa te ajute sa iti clarifici directia. Avem conturat inclusiv un program de vacanțe, zile libere pentru fiecare angajat în parte, adaptat în funcție de rolul și responsabilitățile pe care le are în companie, astfel încât să venim în întâmpinarea burnout-ului și să ne sprijinim colegii în găsirea unei imbinari armonioasa între muncă și timp liber.

Pentru că nu ne interesează când îți începi și când îți termini activitatea, ne interesează să ai rezultate.

Pentru noi nu este important să bifezi un orar, ci să obtii rezultate. De aceea, angajații noștri au posibilitatea să își creeze propriul orar, atâta vreme cât îsi ating rezultatele pe care le-am agreat. Credem cu tărie că această atitudine a managementului Eucom încurajează oamenii din echipă să își traseze singuri un drum profesional, să fie proactivi, creativi în rezolvarea obiectivelor și mai ales să vină la lucru cu zâmbetul pe buze și cu o energie pozitivă.

Nu te vei plictisi nici o zi la serviciu. Nici o zi nu va arăta la fel și întotdeauna va fi ceva interesant în derulare.

Suntem o echipă tânără și dinamică, ce caută modalități creative de a-și desfășura activitatea. Munca la Eucom este o combinatie intre proceduri, și creativitate. Aici interacționezi cu o mulțime de oameni interesanți, de la echipa noastră și până la clienții din varii domenii, care te vor inspira atât pe plan profesional cât și personal.

Dacă te regăsești în valorile noastre, aruncă o privire peste joburile disponibile.

În acest moment căutăm evaluator lingvistic, trainer de limbi străine, training & recruitment specialist, client experience & sales executive Iar dacă nu te regăsești în aceste rol, tot poți să ne ajuți. Recomandă-ne o persoană pe care o consideri capabilă să intre în echipa noastră și dacă noi ajungem să o angajăm, după perioada de probă tu primești un premiu din partea noastră.

Data articol: 30 martie 2022