Află ce tip de curs li se potrivește colegilor tăi și cât costă această investiție. Află acum

#inspiramoameni – Ep.5

Eucom » Blog » #inspiramoameni – Ep.5
#inspiramoameni – Ep.5 - eucom.ro

O călătorie în timp , anyone? Yes, please! ???? Totul este posibil în cadrul unui CWW!

Povestea acestui curs începe, la fel ca orice curs de succes, prin identificarea corectă a nevoilor, pasiunilor şi dorinţelor cursanţilor.

De data aceasta, un curs one-on-one cu o cursantă pasionată de Jane Austen şi Anglia secolului 19. Nici nu putea fi mai simplu! Având aceste informaţii, ştii exact locaţia CWW-ul: Lacock, Wiltshire. E orăşelul britanic unde au fost filmate, printre multe altele, scene din Pride and Prejudice, Downton Abbey şi Cranford ????

 Ce faci mai departe? Te bucuri şi-i mulţumeşti celui care a venit cu idea de Google street view !

Şi astfel te vei trezi plimbându-te alături de cursanta ta pe străduţele vechi, uitându-vă în vitrinele magazinelor, citind meniurile restaurantelor, râzând de numele diverselor magazine de suveniruri, cântărind preţurile la cazare (în diverse inn-uri care de care mai simpatice şi pitoreşti) şi negociind la fiecare intersecţie străduţa pe care să vă continuaţi explorarea.

La întoarcerea în România, o discuţie despre cărţile lui Jane Austen, dar şi alte detalii picante (cum ar fi faptul că valoarea financiară a fiecărui personaj e foarte clar stabilită), este mai mult decât binevenită. Ah, şi lista de expresii pe care distinsa doamnă le-a introdus sau popularizat în engleză (cum ar fi „to dress a salad”…) e de parcurs aici. Nu vă va dezamăgi!

Totul se poate încheia cu un test de personalitate (care a fost incredibil de greu de găsit – marea majoritatea erau fie prea wordy şi literare, fie prea adolescentine!). Şi, pentru un final apoteotic al aventurii, cursantei i-a ieşit la test nimeni alta decât Elisabeth Bennet. Chiar Ea. Acum, testul recomanda la final căutarea lui Mr. Darcy, la care cursanta a răspuns cu gura până la urechi: „I will inform my husband…”.

Până data viitoare, vă invităm şi pe voi la lectură, la vizionarea unui film sau la o plimbare virtuală prin Lacock Wilthshire.

Data articol: 8 ianuarie 2021