Eucom:Home/Business Development Specialist

CAREERS AT EUCOM

Business Development Specialist

CAREERS AT EUCOM

Business Development Specialist

Pe cine căutam?

Business Development Specialist

Acum avem nevoie de un coleg/ă, care:

 • să genereze un volum de vânzări de minim 10.000 Euro Lunar

 • să încheie minim două contracte lunar

 • să creeze și să gestioneze un portofliu de minim 100 de potențiali clienți

Asta înseamnă că te vei asigura de bunul mers al societății din perspectiva obiectivelor de creștere. Îți vei coordona activitatea de vânzări și vei identifica modalități de eficientizare a activității. Este important să ai deschidere în transmiterea cunoștințelor avute și dobândite.

Trebuie să ai studii superioare și să ai minimum 3 ani experiență în sectorul vânzărilor B2B. Pe lângă limba română, cunoașterea limbii engleze la nivel B2 este necesară.

Orientarea ta trebuie să fie către obținerea de rezultate. Trebuie să fii o persoană atentă la detalii și să ai o personalitate Statornică și Influentă.

Să ai o capacitate ridicată de sinteză, astfel încât să extragi esențialul. Să ai capacitatea de a trece peste un refuz fără a avea resentimente, și a vedea cum un eșec pote fi transformat într-o oportunitate.

Ne interesează să știi să lucrezi cu un CRM și să lucrezi ordonat și organizat pe baza de KPI’s.

 

Descriere

Compania în care îți vei putea atinge potenţialul maxim: EUCOM

Rolul care te va pune cel mai bine în valoare: BUSINESS DEVELOPMENT SPECIALIST

Locul unde vei fi provocat să îți depășești limitele: BUCUREȘTI

Vei fi alături de noi FULL-TIME și pe PERIOADĂ NEDETERMINATĂ.

SHARE THIS JOB OPENING

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on linkedin

Ce competențe trebuie să ai? Ce aşteptăm de la tine?

 • Orientare spre rezultat. Ne putem baza pe tine și știm că ne vei depăși așteptările. Ești un adevărat profesionist și ești constant în furnizarea celor mai bune rezultate.

 • Adaptabilitate și fler. Faci față cu brio schimbării și te adaptezi rapid oricărei situații. Iei decizii bune, chiar dacă nu ai o imagine de ansamblu asupra întregii situații.

 • Stăpânire de sine. Faci față presiunii și situațiilor stresante. Nu ai o fire defensivă și nu devii irascibil/ă în situații tensionate. Ești o persoană echilibrată și frustrarea îți este străină.

 • Raportare promptă. La orice oră ești capabil/ă să prezinți un overview asupra activității tale, și cât de aproape ești de realizarea obiectivelor.

 • Sursă sigură. Furnizezi toate informațiile de care au nevoie colegii tăi pentru a-și face bine treaba. Oferi orice raportare la timp și colegii se pot baza pe acuratețea datelor.

 • Conduită.  Ești o persoană directă și tratezi oamenii în mod egal. Nu faci diferențe și discriminări. Ai discuții sincere și deschise și nu acorzi tratament preferențial nimănui.
 • Management eficient. Stabilești responsabilități clare și contribui la procesul de luare a deciziilor. Setezi obiective și metode concise de măsurare a muncii. Oferi feedback explicit.

 • Planificare atentă. Rezolvi sarcini dificile și îți plac proiectele solicitante. Îți setezi obiective înalte și faci față obstacolelor inopinate. Ești un bun evaluator al rezultatelor.

 • Perseverență. Îți setezi obiective înalte și ești energic și motivat pentru a le atinge. Nu renunți la un prospect până ce nu ai obținut maximul posibil, în pofida piedicilor, păstrând o conduita etică și decentă.

 • Colaborare şi Comunicare: Eşti o fire deschisă, comunicativă, căreia îi face plăcere să interacţioneze cu ceilalţi. Dai dovadă de ascultare activă şi inteligență emoţională. Îţi place să lucrezi în echipa şi adesea îi inspiri pe cei din jur.

 • Portofoliu. Este facil pentru tine să găsești prospecți în piața de B2B, ai suficiente relații și informații încât să te apuci de maine de treabă, în așa fel încât să generezi cât mai repede rezultate.

Obiectivele tale sunt…

Să generezi vânzări

Să te asiguri că toți partenerii sunt mulțumiți de colaborarea existentă

Să găsești modalități prin care poți să dezvolți un cont

Îmbunătățești constant procesele de vânzări și marketing

Responsabilitățile tale sunt…

 • creezi un portofoliu de potențiali clienți;
 • contactezi regulat și cu focus pe rezultate potențialii clienți;
 • păstrezi și să îmbunătățești relațiile cu aceștia;
 • abordezi fiecare potențial client având o conduită exemplară;
 • Să te asiguri că proiectele se încadrează în standardele de marjă;
 • respecți pașii procesului de vânzare, și dacă observi posibilități de îmbunătățire să vii cu soluții concrete; 
 • evaluezi lunar activitatea ta, și să ai o abordare cât mai obiectivă; 
 • Să te asiguri că ai o bună colaborare cu toţi partenerii;
 • te implici activ în implementarea planificării și în îmbunătățirea proceselor.

KPI’s tăi:

 • Volumul de vânzări generat 
 • Numărul de contracte încheiate 
 • Numărul de prospecți gestionaţi 

Salariul?

Nu exista o cifră corectă pentru toată lumea aşa că nu putem să dăm o astfel de informaţie. Dar pot să te asigur că ne plătim bine oamenii şi că nu încercam să facem economii la plata oamenilor extraordinari.
Nu uita, dacă nu vrei un astfel de job sau nu te califici, tot poţi să ne ajuţi. Trimite acest email unei persoane care consideri că se potriveşte şi dacă noi o angajam atunci tu primeşti un premiu de 500 Euro.

De ce e fain să lucrezi la noi în echipă?
De ce ai vrea să vii la noi în echipă?

 • Pentru că fiecare om este important, şi succesul comun depinde de fiecare dintre noi.
 • Pentru că ideile tale pot fi auzite şi implementate.
 • Pentru că la noi singura constantă este mișcarea.
 • Pentru că ne interesează rezultatele, şi nu eforturile.
 • Pentru că valorificăm munca în echipă. Ne întâlnim zilnic, ca să ne asigurăm că suntem aliniaţi şi urmăm aceeaşi direcţie.
 • Pentru că lunar ne întâlnim la Chance to Learn in Eucom – A Read. Share. Repeat Movement proiect premiat cu locul 1 la ABSL Awards Galacategoria Talent Development&Education;

 • Pentru că lunar investim în îmbunătăţirea fiecăruia dintre noi

Aplica daca…

ai experiență pe astfel de responsabilități și ești dispus/ă să continui cu noi această călătorie. Nu va fi ușor, dar te asigur că va fi provocator și în mișcare și mai ales plină de experiențe de formare.


Nu aplica dacă…

 • Nu faci cu pasiune ceea ce faci
 • Eşti rezistent la schimbare
 • Nu te întrebi ce ai putea să faci mai bine? 
 • Nu vrei să lucrezi pe KPI-uri, standarde şi consecinţe pe lucrurile care stau 100% în puterea ta
 • Ai nevoie să fii manageriat. Omul pe care îl căutam se manageriaza singur şi vine singur cu acţiunile necesare pentru atingerea obiectivelor de eficientizare şi creştere
 • Ai nevoie să te învăţăm. Îţi sponsorizam învăţarea şi lucram împreună, dar tu eşti responsabil de propria ta creştere
 • Nu eşti pasionat de excelență

Iar dacă nu te regăsești în acest rol, tot poți să ne ajuți. Trimite acest email către o persoană pe care o consideri capabilă să intre în echipa noastră și dacă noi ajungem să o angajăm, după perioada de probă tu primești 500 de Euro premiu din partea noastră.

În ce credem noi?

Noi în Eucom, credem cu tărie că fiecare om poate deveni o versiune mai bună a sa, iar misiunea noastră pentru următorii 10 ani este să creăm 1 milion de experiențe memorabile.

Join us!

Echipa noastră numără peste 200 de specialişti din diferite domenii.

În acest moment, Eucom este leader-ul programelor de formare şi evaluare lingvistică pe segmentul B2B din România, iar ambiţiile noastre nu se opresc doar la teritoriul naţional.

De 19 ani suntem preocupaţi să dezvoltăm şi să livrăm servicii excelente partenerilor noştri, să le creăm experienţe extraordinare şi să găsim blendul perfect dintre tehnologie şi interacţiunea umană.

La debutul acestei crize, înainte de lockdown, întreaga echipă ne-am mobilizat şi coordonat şi am reuşit performanţa de a ne muta integral în mediul online, în DOAR 2 ZILE.

Suntem deschişi şi orientaţi înspre a găsi alături de partenerii noştri cele mai eficiente soluţii şi niciodată nu ne mulţumim cu puţin şi niciodată nu luăm lucrurile aşa cum sunt.

Valorile noastre în care credem și care stau la baza activităților zilnice:

Angajament – Ne luăm angajamentul de a veni cu noi metode de testare şi învățare, practice în viața de zi cu zi: cu focus pe rezultate!

Dezvoltare – De peste 20 ani, creăm metode şi tematici noi, analizăm, adaptăm, testăm şi suntem într-o cursă permanentă spre dezvoltare.

Parteneriat – Clienții sunt partenerii noștri. Împreună construim o experiență de învățare favorabilă nevoilor și cerințelor lor.

Excelență – Depășim așteptările clienților prin servicii de calitate superioară, procedee extrem de eficientizate și prin aspectul de aplicabilitate al testărilor şi al cursurilor.

Poţi să aplici în 5 pași simpli:

1. Completează formularul printr-un click pe butonul ”Aplică acum”.
De ce este nevoie să completezi acest formular? Deoarece sunt foarte multe persoane care aplică și nu au nicio legătură cu acest job. Noi nu ne dorim oameni care nu se potrivesc și nu se pliază pe valorile companiei. Totodată, sunt luate în considerare doar persoanele care aplică pe site-ul nostru.
2. Dacă CV-ul tău ne-a impresionat, o să trecem la următoarea etapă, în care îți vom adresa întrebări mai detaliate.
Vrem să fim siguri că acest rol ți se potrivește și, de aceea, în această etapă o să te rugăm să completezi un scurt chestionar.
3. Dacă ai trecut și de etapa cu numărul 2, trecem la pasul următor. Acest pas presupune un interviu prin video call.
4. Dacă ai trecut și de etapa cu numărul 3, trecem la pasul următor. Acest pas presupune un interviu de echipă față în față, la sediul firmei noastre/online.
5. Ultimul și cel mai important pas este să găsim o soluție prin care ambele părți să fie mulțumite. Tu să fii mulțumit din punct de vedere financiar și personal că faci parte din cea mai faină echipă, iar noi să fim mulțumiți că am găsit persoana potrivită care să ne ajute să ducem compania la următorul nivel de performanță!

Astfel, dacă bifezi toate punctele enumerate mai sus, te invităm să aplici, pentru că de-abia așteptăm să te cunoaștem!

Vino în echipa Eucom

Descriere

Compania în care îți vei putea atinge potenţialul maxim: EUCOM

Rolul care te va pune cel mai bine în valoare: BUSINESS DEVELOPMENT SPECIALIST

Locul unde vei fi provocat să îți depășești limitele: BUCUREŞTI

Vei fi alături de noi FULL-TIME și pe PERIOADĂ NEDETERMINATĂ.

SHARE THIS JOB OPENING

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on linkedin

SHARE ȘI POȚI CÂȘTIGA!

Trimite acest mesaj către o persoană pe care o consideri capabilă să intre în echipa Eucom şi dacă noi o vom angaja, după perioada de probă atunci tu primeşti un premiu 500 de Euro.